Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,804
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

devamla

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Etiketler

2. fotoğrafta kadın masayı ters koymuş. Diğer türlü uzun kısmı oturanlara bakacak şekilde olursa daha rahat kullanılır.(10. fotodaki gibi)

Ahmet abi harika paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Acaba doblo kamper için bir link vermeniz mümkün mü?

Bu fotolara ait linki ve mümkünse daha başka linkleri de. Hafif ticariler, benim için önümüzdeki 3 yılda en ulaşılabilir hedef olduğundan, onlarla ilgili ne kadar çok yaratıcı uygulama görürsem o kadar iyi:smiley:

Bu fotolara ait olan http://ludospace.free.fr/

Diğerlerine bakmam lazım.Sana özel mesajla yollarım. Bana hatırlat ama.

Masayı dışarıda kullanmak için farklı bir metal ayak. İsterseniz şemsiye de takabilirsiniz. Fiyatı biraz pahalı ama ;D

http://www.sahibinden.com/metal_ayaklar_50_cm_ve_35_cm_iki_boy-47WQQaXQQ2959895WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_flash

Ahmet Bey;

13. Fotoğrafta görülen araç arkası çadır ilgimi çekti. Bunun ya da benzerlerinin, Mitsubishi L300 ya da Hyundai H100 gibi araçlar için de olanı var mıdır? Sizden ya da başka arkadaşlardan bir bilgi alabilirsem, edinmeye çalışırım. (Yurtdışında da olsa getirtme şansım var.) Çok işlevsel bir ekipmana benziyor..

Esen kalın.
Cavid Sezen

Cavid bey,

Fotodaki ürün hakkında bilgi yok. Aşağıdaki linkte farklı modeller var. Beğendiğiniz modelin en sağındaki (Hændler) kutucuğunu tıklayarak satış sitesine ulaşabilrsiniz.

http://www.preissuchmaschine.de/trend/HECK/Heckzelt.html

Selamlar

Ahmet

buralpdi' Alıntı:
Sevgili Zarena ben 15000 civarında 2004 model dukato alıp kalan 5000tl ilede içine başlayabiliyorum imkanlarım buna yetiyor, yani toplam 20000tl bütçem var yetmediği yerdede yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum, bilgi ve önerilerin için teşekkürler

abi konuyla ilgili yardımcı olmam için telefon numaramı bırakmıştım ama farketmedin herhalde yine veriyim istersen numaramı 0539 982 49 10 istersen forum a numaranı bırak bende arayabilirim. yarın

Ahmet bey Doblo iç yerleşim fotoları için çok teşekkür ederim.
Hakikaten hızır gibisiniz. Paylaşımlarınızdan çok şeyler öğrendik, sağolun.

Bir taşla iki kuş vurma misali (hem şehir içi,hem kamp aracı olarak kullanım yönünden ) güzel örnekler bunlar.
Bir camper gibi değiller tabi ki. Alçak tavan ve kısa şaselerde,biraz sıkışıklık var .
Doblonun dediğiniz gibi ,uzun şasi ve yüksek tavan olanları da var. Çevremde rastlamadım.İç hacim olarak incelemek isterdim

zarena' Alıntı:
abi konuyla ilgili yardımcı olmam için telefon numaramı bırakmıştım ama farketmedin herhalde yine veriyim istersen numaramı 0539 982 49 10 istersen forum a numaranı bırak bende arayabilirim. yarın
görmemişim kusura bakma şimdi fark ettim arayacağım seni
ramazan bayramını kutlar sağlık ve sıhat dilerim

http://www.sahibinden.com/daha_temiz_yok-54WQQaXQQ16527966WQQpXQQdisplayitem

buralpdi' Alıntı:
görmemişim kusura bakma şimdi fark ettim arayacağım seni
ramazan bayramını kutlar sağlık ve sıhat dilerim

abi senin de gezenbilir forum üyelerinin de bayramı kutlu olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR