Ahmet bey model bulmuş olmak için değilde değişik alternatifler yaratmak adına önemli katkılar sağlıyor foruma, çok teşekkürler
tabi bu arada bizim karar verdiğimiz projelerde Ahmet beyin sayesinde gelişiyor
Yer kazanmak amacıyla planlanan bu yatağın çalışma sistemi fotoğraflardan anlaşılmakla beraber teknik konularda bilgili ve deneyimli arkadaşlarımızın detaylı açıklamalarını bekliyoruz.
Sistem-1 şoför mahalli üstünde çocuk için düzenlenmiş ise de sistem-2 deki 1. fotoğrafta olduğu gibi ayak ucundan desteklenirse boyu uzatılarak normal 2 kişilik yatakta olabilir.
Düşüncenizde çok haklısınız. Kendi özgün modelinizi yaratabilirsiniz ki benim de amacım bu konuda yardımcı olmak adına bilgiyi siz dostlarımla paylaşmak.
Gerçekten paylaşma ve yardımlaşma çabanız için teşekkür sözcüğü çok az olur... Forumda sizin gibi değerli başka arkadaşlar da yetkin oldukları alanlarda bu paylaşımı göstermekteler; onlara da teşekkürler..
Anladığım kadarıyla yatağın ayak ucundaki halkaya takılan tavandaki kayar sistem kanca sayesinde çalışmakta olup aşağıda ve yukarıda iken emniyet kemerindeki aynı malzeme ile kilitlenmektedir. Başucu kayar kancanın konumuna göre pozisyon almakta olup üst bölüme bağlı olup sağ üstten yine emniyet kemeri sistemiyle kilitlenmektedir.
Son fotoğraf gibi amortisörle desteklenirse salınım hareketi daha kolay kontrol edilebilir.
internet kataloğunda bulamadım ama işyerindeki kataloğu size yollayabilirim veya en yakın blum bayisinden temin edebilirsiniz benzer sistem kullanılarak yapılmış bir sehpa linkini yolluyorum size
http://www.divanmobilya.com/tr/Products/showProduct.aspx?prmAna=74
http://www.divanmobilya.com/tr/Products/showProduct.aspx?prmAna=77
Ahmet abi teşekkürler paylaşım için çok güzel modeller,bizlerede yeni fikirler veriyor bazı uygulamalar sonradan eklenebilir türden,ayrıca son gönderdiğiniz fotolarda camda fiyatı yazıyor aracın 49.900 Euro
iyi günler arkadaşlar , bu yataga girip çıkmak biraz zor değilmi?? artı yatak açılınca oturmak konusmak vs gibi diğer faaliyetler yapılamıyor hali var gibime geldi... selamlar Erhan
aparatı belliki kendileri yapmışlar ya da fason yaptırmışlar ama orjinali blum da bulabilirsiniz ama neredeyse sehpayla aynı fiyat tabi kalite farkı var