Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,820
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

aman sakın yalnış anlaşılmasın lütfen. Bu yazdıklarımın Adapazarı ve Adapazarlılarla bir alakası yok. Sakın genel bir değerlendirme gibi algılanmasın. Sanki konu biraz oralara kaydı gibi geldide :smiley:

Etiketler

Kesin bilgi olmamakla birlikte, Adapazarı depreminden sonra il'e özel karavanlara uygulanan vergi muafiyeti nedeniyle 54 plakanın
özel bir konumu vardır.
Levent

mebus' Alıntı:
Bulent Bey ben hanim tarafindan oraliyim. Beni listenizden cikartabilirsiniz. :D

:smiley: Siz Adabazarlı olmuşsunuz zaten.Hatta çakma bir hadiste adabazarlı ile evlenen direk cennete gider derler.

mayıstosböce' Alıntı:
:smiley: Siz Adabazarlı olmuşsunuz zaten.Hatta çakma bir hadiste adabazarlı ile evlenen direk cennete gider derler.

:D
Demekki sadece esim Adabazar demiyormus. Sevgiler.

Kıssadan hisseler;
1-Adapazarının adı "Adabazarı'ymışşşş"... :D :D :D
2-Adabazarı'ndan evlenmek adamı doğrudan cennete götürüyormuşşşşş (keşke evlenmeden önce bilseydik)... ;D ;D ;D
3-Adabazarı'ndan karavan alıyorsan belgelerini isteyeceksinnnn... ;) ;) ;)
4-54 plakalı karavanların plakasını değiştirmeyeceksinnnn... ::smiley: ::smiley: ::smiley:
5-canım ülkemde karavan sahibi olmak deveye hendek atlattımaktan zormuşşşşşş... :mad: :mad: :mad:
Allah tüm karavan meraklılarına sabır, akıl ve bolca şans nasip eylesin... ??? ??? ???

inşallah bir gün bu sözü karavan hevesimin kursağımda kalmasının ardından söylemek zorunda kalmam :smiley:
Yahu ne zor işmiş. Demek ki parayı tamamlamakla da bitmiyor. Plakaya dikkat, ruhsata dikkat, projeye dikkat. Ne kadar dikkat etsek de bin tane kriterden biri mutlaka gözden kaçar. Benim gibi kılı kırk yaran bir adam için çok zor :(

drares' Alıntı:
Kıssadan hisseler;
1-Adapazarının adı "Adabazarı'ymışşşş"... :D :D :D
2-Adabazarı'ndan evlenmek adamı doğrudan cennete götürüyormuşşşşş (keşke evlenmeden önce bilseydik)... ;D ;D ;D
3-Adabazarı'ndan karavan alıyorsan belgelerini isteyeceksinnnn... ;) ;) ;)
4-54 plakalı karavanların plakasını değiştirmeyeceksinnnn... ::smiley: ::smiley: ::smiley:
5-canım ülkemde karavan sahibi olmak deveye hendek atlattımaktan zormuşşşşşş... :mad: :mad: :mad:
Allah tüm karavan meraklılarına sabır, akıl ve bolca şans nasip eylesin... ??? ??? ???

1-yanlızca adabazarlılar söyler,hatta köyden filan merkeze gelyorsan ada ya gidiyorum denir
2-kesin
3-oda kesin(akyazı eskiden para basma yeri idi(amatör bir ruh ile yapılırdı :smiley: özel radyoların ilk açıldığı zamanlarda süperfm dolar yollamışlar zavallılar bütün gün teşekkür etmişler ama gönderdikleri para şuan bile piyasada olmayan bir miktar ör,250 dolar gibi)
4-işte herkesi adabazarlı yapma politikamızdan kaynaklanıyor.
5-Akyazıdan atlarsan hendeğe gelirsin ee tabi ordan da atlaman zor kardeş ilçeler sayılır çünkü yanyanalar. :smiley:

osak' Alıntı:
aman sakın yalnış anlaşılmasın lütfen. Bu yazdıklarımın Adapazarı ve Adapazarlılarla bir alakası yok. Sakın genel bir değerlendirme gibi algılanmasın. Sanki konu biraz oralara kaydı gibi geldide :smiley:

Ben adabazarını temsilettiğimi düşünüyorum bu sayfa için o yüzden hiç dert etmeyin :smiley:

ayrıca konu başlığına bakarsak sondurumumuzla çok çelişiyor :smiley: konumuza dönmek adına,birçoğumuzun ilk ateşleyicisi olan ve 69 lu olarak en ucundan (doğumlada olsa) yakalama mutluluğuna eriştiğim,o kuşak olmasaydı nasıl bir dünya hayal ederdim bilemediğim çiçek çocuklar müthiş aracı

[attachment=1]

peace-bus.jpg

Mayıstos'a bende aşağıdaki çalışmamla katılayım. Başlığımıza geri dönelim :smiley:)))
İlginç buslarrrrrr....
http://www.facebook.com/album.php?aid=97632&id=521958397&l=92ce47ddcf

T2 fanatigiyim. İnanin t2 birvw karavan keyfinin cok ustunde. Tesekkurler.

mebus' Alıntı:
T2 fanatigiyim. İnanin t2 birvw karavan keyfinin cok ustunde. Tesekkurler.
,
iNsel hocam t2 yi ozamanlar ,t1 ile arasındaki farkı bilmeden tanımıştım,sümela ya gitmiştik sırt çantalarıyla gece vakti sümelaya az birşey kala bir pansiyon gördük oraya girip sabah çıkarız dedik,biz o sabah pansiyon sahibinin sanırım t2 idi aracıyla yola çıktık hatta bize bunu satarmısın diyede sormuştuk ama kafamızda soru işaretleri vardı adaBazarına kadar gidermi diye neyse satmadı,buda ilk tanışmamızdı.Hayat uzun ilerde neler olacağı bilinmez.

Daha önce yayınlanmamış ise ilgimi çekti. Yeni yönetmeliğe pek uygun değil tabi.[attachment=1]

038_pics.jpg

ya öleceğim ya, daha bir araba alamadım millet neler yapmış biz araba beğenmiyoruz :mad: :mad: :mad:

hahahahaha yusuf bunu görünce kale kapısını kırmak için bir alet varya(koç kafası) o geldi aklıma,şehrin anahtarını vermek istemeyen başkanları tehdit edersin bununla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR