Merhabalar
Sonunda hayatımıza yeni bir şekil verme kararını eşimle almış bulunuyoruz doğa ve deniz seven bir aile olarak bir motokaravan almaya karar verdik ve kaliteli bilgi sahibi arkadaşlardan yardımlarını esigememelerini diliyorum.
Kısaca 40 yaşında 5 yaşında bir oğlu olan bir çiftiz eşim profesyonel iş yaşantısına son verdi bende senelerdir homeoffice çalışan biriyim.
5 yaşında dünya tatlısı A Tipik Otistic olan bir oğlumuz var malesef özelikle Türkiye de eğitim imkanları yok ve bizde eşimle konuşarak hayatımızın yönünü isteklerimiz doğrultusunda değiştirmeye karar verdik ve bir motorkaravan alıp başta türkye olmak üzere gidebileceğimiz dünya nın her yerine gitmek istiyoruz baş amaç oğlumuza hayatı yaşayarak öğretmek denizi ve doğayı çok seven bir çocuk ve ona sevdiği şeyleri sonuna kadar sunmak isityoruz kısaca ailemi tanıttım,gelelim yardımlarınıza bu alacağımız motokaravan konusunda baya bir araştırma yaptıktan sonra yerli yerine HYMER B-CLAS CL 698 ihtiyacımızı karşılayacak gibi görünüyor Türkiye deki noktayla görüşeceğim bu bağlamda bana bu konuda fikir verebilecek tecrübe sahibi dostlara ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum.
Kalın sağlıcakla doğa ve gezgin dostlar