Yusuf..
Zirve
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları
Erden abi paylaşım için teşekkürler.
Erden abi paylaşım için teşekkürler.
Kangoo da ön koltukları ileri itip öne yatırdığınızda, tabandan 30 cm. yukarıda yatak yapıldığında uzunluk 210 cm.erdenbay' Alıntı:Yusuf ve Levent bey Dobloyu ben de düşünüyorum.
1,68cm kargo bölümü boyu (yatma durumunda ön koltukları ileri itmekle1,80cm yi bulur sanırım), 1,47 cm eni ve 1,30 cm yüksekliği ile idare eder herhalde.
İnşallah Allah söyletiyordur.buralpdi' Alıntı:Cem sanada bir dukato yakışır
İnsel hocam kıyaslama yanlış biliyorum ama 25m2'lik bir karavanım olsa içinde sürekli yaşayabilirim diye düşünmeden edemiyoruminsel' Alıntı:Sevgili Cem karavani evle kiyaslamak yanlis sen de biliyorsun. Daha azla yasamayi, duzenlerine alternatif olusturmak icin tercih edenlerin secimi. Yani senin arabada yatip uyumak hayati farkli bir pencereden algilamaktan baska ne olabilir? Karavan evle veya insanin rutin yasam duzeniyle yarismamali, kiyaslanmamali. Hatta onun tam tersi olmali. Camper insana daha fazla alternatif bir hayat sunuyor. Hele senin araba en superi. Mikro camper. Tadini cikar.
buralpdi' Alıntı:bütün gelgitlerime rağmen ben 12m3'lük dukatoların en iyi ideal ölçüler olduğuna kanaat getirdim, hatta bir ara Oğuz beyin 15m3 araç tavsiyeleri kafamı bayağı kurcaladı ivekoların 15m3 araçlarına çok baktım fakat kamp alanlarına giriş çıkış kolaylığı, şehir içi kullanım kolaylığı ve rahat hareket kalibiyeti nedeniyle, araç büyüdükce sıkıntılarıda büyüyor bence, hele bir gözlemim var evlere şenlik almanyadan bir amcamız motokaravanla kaldığın kampa geldi, extra uzun bir araç arka dingil den geriye doğru şaseyi 2m daha uzatmışlar akıllara zarar, giriş rampa, kampa daha girerken en arkayı sürte sürte girmek zorunda kaldı girdiği yerden dönemedi araç sıkıştı kaldı bir hafta kaldı sabahtan akşama kadar hasarlarını onarmaya çalıştı ağzından çıkan tek söz vardı tekrarladığı, görmemişler gibi bu kadar uzun karavan niye aldım, rahat gezebilmek için bence en ideal ölçü. yaşam alanınızı pratik çözümlerle arttırabiliriz, şuan 12m3 ölçülerinde 4 kişi rahatca konaklayabiliyor buda çok iyi bence