Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 683
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 177,855
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Sayın buralalpdi ilk sahibinden j9 1997 model 4750 tl

http://www.sahibinden.com/panelvan_j9_masrafsiz_ilk_sahibinden-22WQQaXQQ16778667WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Sayın Tatar önerdiğiniz araç karavan yapmaya çok müsait ama dukato,jumper,boxer tarzı araç almayı düşünüyorum, ilgin için çok teşekkürler

tatar' Alıntı:
Sayın buralalpdi ilk sahibinden j9 1997 model 4750 tl

http://www.sahibinden.com/panelvan_j9_masrafsiz_ilk_sahibinden-22WQQaXQQ16778667WQQpXQQdisplayitem
Çok güzel makyajlanmış bir J9

buralpdi' Alıntı:
Sayın Zarena ilgin için çok teşekkür ederim, alacağımız araç ötv için 5yaş veya daha büyük olmalı yani şuan maksimum 2004 model bir araç alabiliyoruz

haklısın abi fakat yaş sınırını aşana kadar 5+1 citivan olarak işletilebilir bizde 10 karavan var 3 ü bu şekilde muayene sırasında da hç sorun yaşamıyorum örnek 34 uc 3338 panelvandır kamyonet statüsündedir fakat karavan yapılıdır

4202_1145400228360_1028138813_443761_268731_n.jpg

4202_1145401908402_1028138813_443772_3977011_n.jpg

Sayın Zarena hoş geldin demeyi unutmuşum şimdi diyeyim, bu araçları karavan olarakmı kullanıyorsunuz yoksa iş amaçlımı ?

buralpdi' Alıntı:
Sayın Zarena hoş geldin demeyi unutmuşum şimdi diyeyim, bu araçları karavan olarakmı kullanıyorsunuz yoksa iş amaçlımı ?

merhaba abi araçları ticari kullanıyoruz fakat musait oldukları zamanlarda bizde faydalanmaktayız

orsaalabanda' Alıntı:
Çok güzel makyajlanmış bir J9

bu j9'larda karavan yapmak için ideal arabalar fakat ikinci eli hiç yok sıkışsanız ölüyorum deseniz satamıyorsunuz, halbuki parçası hem çok ucuz hem çok bol fakat 2,5 dizel motor yüzünden herhalde tutulmuyor rampalarda hemen bayılıyor, hazır karavan olarak satışta birsürü var 5000-7500tl

yaybek' Alıntı:
Sayın Zarena kendinizden biraz bahsedermisiniz arabaları kiralama usulümü kullanıyorsunuz yeriniz nerede belki bizimde size faydamız olur.

bu işin yenilerinden değiliz eskilerindende 20yıllık turizm taşımacılık deneyimimizi karavan kiralama hizmetiyle devam ettirmekteyiz
ticari amaçlı kiralama yapmaktayız günü birlikte musaitse araçlar veriyoruz
yerimiz bağcılarda
bize faydalı olma konusundada teşekkür ederiz.

Çevremizde karavan kiralamak isteyenler çıkıyor onları sizlere yönlendirmek adına sormuştum teşekkür ederim.yeriniz bize çok uzak değil aslında birgün tanışıp araçlarınızada yakından bakmak isterim fikir almak açısından.

yaybek' Alıntı:
Çevremizde karavan kiralamak isteyenler çıkıyor onları sizlere yönlendirmek adına sormuştum teşekkür ederim.yeriniz bize çok uzak değil aslında birgün tanışıp araçlarınızada yakından bakmak isterim fikir almak açısından.
memnuniyetle bekleriz

Sevgili Zarena ben 15000 civarında 2004 model dukato alıp kalan 5000tl ilede içine başlayabiliyorum imkanlarım buna yetiyor, yani toplam 20000tl bütçem var yetmediği yerdede yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum, bilgi ve önerilerin için teşekkürler

Levent abi bendeki teknik malzemeleri gördün,arabayı aldıktan sonra eğer ihtiyacın olan malzeme varsa hepsini kullanmak için alabilirsin seve seve veririm.hatta fırsatım olursa yardımada gelirim gerçi ustalık adına iddam yok senin yanında sadece büyük parçaların montajında işin ucundan tutacak üçüncü kişiyede ihtiyaç oluyor.

Çok teşekkürler Yusuf, ihtiyaç halinde seve seve koşacağını biliyorum zaten yaparken senle bolca fikir alışverişi yapacağız her konuda, ustalık bende gözüksede tecrübe sahibi sensin rütbe sende yani :D

Abi benimki karatakım işcilik oldu siz işin detaylarını bildiğiniz için arabanın içine girip düşündünüzmü yaklaşık olarak şekilleniyor.ben önce iç izolasyonu ve kaplamayı yaptım sonrasında ilk koyduğum duş tuvalet bölümü oldu ona göre gerisi kendiliğinden gelişiyor ben yapabildiysem siz alasını yaparsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR