Ömer bey niye böyle yazdınız? merak ettim?osak' Alıntı:İlginc bir tesadüf yine arac 54 plaka. Bu aracı alan plaka değişikliği yapmaya kalkarsa başının çok ağrıyacağı konusunda iddaya girebilirim )))
osak' Alıntı:Adapazarında yapılan ve 54 plaka ile karavan ruhsatı alan aracların (benim bildiğim 2-3 tane var) daha sonra plaka değişikliklerinde sorun yaşandığını biliyorum. Hatta bir ağabeyin bu değişimde trafiğe büyük cezalar ödediğini ve sonra üretici firmaya dava actığını biliyorum. )))
Sadece bu plakayı da görünce bir anda çağrısım yaptı Adapazarı firmalarından alacağınız bir motokaravanın plakasının 34 plaka ile cıkarılmasını isteyin bakalım ne cevap verecekler )))
mayıstosböce' Alıntı:Bizim herkesi ama öyle ,ama böyle adapazarlı yapma niyetimizin 2 ayağıdır bu olay,birinci ayağı karavan imalathanelerini adapazarına taşımak sonra da hiçbirşey olmaz deyip,5 sene sonra ruhsatı değiştirirsiniz lerle size karavan aldırmak.ZORLA ADABAZARLI YAPMA GRUBU-DEVRİMCİ HAREKET, KARAVAN AYAĞI BAŞKANI MAYISTOSBÖCEE
Sloganımız 'HERKES BİRGÜN (ZORLADA OLSA)ADABAZARLI OLACAK'