poseidon57
Yeni Üye
Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları
ark
vall bu site olmasa yandık..cok güzel bilgiler var teskk.. ben de cok uzun soluklu kamp düsünmediğim için t5 alıştım.hem de şehir içi ozel kullanıyorum.içini yaptırayım dedim orij..cok pahalı çozümler cıktı..reimo trio stil vs.ç orn erdal oto sırf mobil..1400eu+kdv? diyor .
.ya neticede2 m2 bir mobilya..eger 17m3 vs olsa tabii ki uzun soluklu kamplar için o bedele girilir..
ben de daha ekonomik yollara yoneldim.. ;D
arac cok buyuk ollmadığı mobil küche sistemleri daha kafama yattı..seyahat giderken tak.sonra cıkar..arac da kuculmez diye düşündum.
boyle bir sistem de buldum..iyi de bir mobilyacım var.. :
van esse mobil küche..bu siteden buldum zaten.. ayrıntılarını da vermişler..
yine de içimizdeki tecrübeli arkadaşaların fikirlerini beklerim.
sevg..
m.çolpan
ark
vall bu site olmasa yandık..cok güzel bilgiler var teskk.. ben de cok uzun soluklu kamp düsünmediğim için t5 alıştım.hem de şehir içi ozel kullanıyorum.içini yaptırayım dedim orij..cok pahalı çozümler cıktı..reimo trio stil vs.ç orn erdal oto sırf mobil..1400eu+kdv? diyor .
.ya neticede2 m2 bir mobilya..eger 17m3 vs olsa tabii ki uzun soluklu kamplar için o bedele girilir..
ben de daha ekonomik yollara yoneldim.. ;D
arac cok buyuk ollmadığı mobil küche sistemleri daha kafama yattı..seyahat giderken tak.sonra cıkar..arac da kuculmez diye düşündum.
boyle bir sistem de buldum..iyi de bir mobilyacım var.. :
van esse mobil küche..bu siteden buldum zaten.. ayrıntılarını da vermişler..
yine de içimizdeki tecrübeli arkadaşaların fikirlerini beklerim.
sevg..
m.çolpan