es45
Kamp I
Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Dediklerine aynen katılıyorum..bu işler kalıbı dök hemen montaj yap demekle olmuyor..işin maliyeti..tekniği..ve ustalığı gerçekten meşakatli..yukarıda dediğim gibi bu işin hakkını verecek polyesterci ustaya buzamana kadar hiç rastlamadım..anlamadığım..koca polyester tekne imal eden ustalar tavana gelince hep kaçıyor..var bu işte bir hikmet ya neyse ..en yakın..bülent abi koca istanbulda kalıbı hazır ..tavanı döktürecek 1 tane usta bulamadı..kiii sadece kalıba verdiği para 6000 tl civarı..izmirde ise makasından brandasına ..herşeyin hazır olmasına rağmen yürekli usta cıkmadı..bizler en iyisi saklı köşelerde ..samanlıklarda köylerde saya altlarında unutulmuş westyleri arayıp bulalım
MERSOM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİLLLLLLLL
sevgiyle kalın.
erim özbiler
Öncelikle Yeni ufuklara yelken açtığın için senin adına sevindim.emektar.. yeni sahiplerinde hayata devam eder kıymet bilinir inşallah.tayfunvw' Alıntı:Erim kalıbı dökmek çok maliyetli. Anca 4-5 araç birleşirse olur. Zor işler bunlar. Fiber kalıp yaptılar farzedelim, yapılmışları gördüm inanılmaz ağır. Bilirsin orjinal tavan tek elle bile açılır. Sonradan dökme kalıp adamı fıtık eder. Birde mazallah üstte yatarken kafana indiğini düşün Ben sadece bir tek olmuş diyebileceğim uygulama gördüm. Oda Gelibolu'da Ali Efe Nafiz hocanın teneke tavanlı T2 sini orjinal çıkma tavan ile Westy'e dönüştürdü. Bir çok ölçümüde benden alarak yaptı.
Hem bana ne ya. Artık T2 yok
Dediklerine aynen katılıyorum..bu işler kalıbı dök hemen montaj yap demekle olmuyor..işin maliyeti..tekniği..ve ustalığı gerçekten meşakatli..yukarıda dediğim gibi bu işin hakkını verecek polyesterci ustaya buzamana kadar hiç rastlamadım..anlamadığım..koca polyester tekne imal eden ustalar tavana gelince hep kaçıyor..var bu işte bir hikmet ya neyse ..en yakın..bülent abi koca istanbulda kalıbı hazır ..tavanı döktürecek 1 tane usta bulamadı..kiii sadece kalıba verdiği para 6000 tl civarı..izmirde ise makasından brandasına ..herşeyin hazır olmasına rağmen yürekli usta cıkmadı..bizler en iyisi saklı köşelerde ..samanlıklarda köylerde saya altlarında unutulmuş westyleri arayıp bulalım
MERSOM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİLLLLLLLL
sevgiyle kalın.
erim özbiler