nevzat
Dünya senin oyun alanın, tadını çıkar...!
Bahsi geçen dergi bu mu acaba. Ve biz Türkiye'den bu dergiye abone olabilirmiyiz?
http://www.vwbusmagazine.com
http://www.vwbusmagazine.com
tango' Alıntı:selamlar isterseniz olur neden olmasın.Burda en önemli konu sizin bu araçla yapacağınız gezilerin uzunluğuna bağlı bana göre bende yüksek tavan t4 var 2 yetişkin 2 çaocuk( biri15 diğeri 7) 2. veya 3. gün duş olmadığı için kampa girmek zorunda kalıyorum onun hariçinde 2,5 yıldır sorun yaşamadım.
TA2RX' Alıntı:Bu konuda bir ara yeni bir topik açıp insanlardan bildikleri yerleri eklemelerini istemiştim. Ama kimse ilgilenmedi maalesef
melihbozkurt' Alıntı:Bekir bey kamp ver konaklama alanlari hakkinda sayin evliyacelebi2'nin calismasini detaylandirip bir harita olusturmak istiyoruz, fakat teknik bir kac puruz var. Onlari halledebilirsem sonbahardan itibaren belkide sitede ki verileri kullanarak Turkiye icin kamp ve konaklama alanlari haritasi cikartabiliriz. Boyle bir harita hazirlamayi basarirsak duslu tesis olarakda bir yer imleci koyabiliriz.
melihbozkurt' Alıntı:Bekir bey bizim dusundugumuz sistem google maps (KML) ve internet uzerinden her uye kendi kullandigi navigasyonun formatina cevirebilir. Yanliz su anda bir sorun var ve ben islerimden dolayi bu sorunu cozmek icin vakit ayiramiyorum. Bu sorun cozulmeden paylasim yaparsak cok fazla bilgi kirliligi olur. Bu yuzden boyle bir seyi henuz resmi olarak duyurmakda mumkun olmuyor. Insallah gelecek aylarda uygun bir zaman yakalarsam, arkadaslariminda yardimini alarak eger bu isi KLM olarak cozemezsek baska program ve formatlarda cozmeyi deneyecegim.
supermeg' Alıntı:Uygun bir fiyata Westfalia bulmak imkansız. Gerçi uygundan kastınız nedir bilmiyorum ama teneke tavan T2 ile Westfalia arasında ciddi fiyat farkları vardır. Zaten ülkemizdeki T2 Westfalia sayısı bellli. Az bulunan bir araç.
Tenek tavan üstüne fiber tavan kestirmek ise öyle düşündüğünüz gibi kolay bir iş değil. Tavanın kemerli ve bombeli yapısından dolayı özel bir kalıp hazırlamanız lazım. Veya Westfalia olmayan diğer açılır tavanlara yönelebilirsiniz.
Bu arada 70li yılların bu araçlarının bir karavan olmadığını, Kamp Taşıtı olduğunu da unutmayın...
Daha çok bilgi için Anatolia Vosvos Derneği sitesinden veya facebook gruplarından yararlanabilirsin.
SuperBeetle' Alıntı:Cevap için teşekkürler. 20-25bin tl arası bir fiyattan bahsediyorum. Restorasyon yapan bazı insanlarda westfalia kalıplarının mevcut olduğunu ve normal t2yi westfalia'ya dönüştürebildiklerini duydum ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
melihbozkurt' Alıntı:Butcenizin ust sinirina yani 25 bin ve yakin rakamlara zaman zaman T2 Westfalia'lar bulunabiliyor ama sorun az sayida olmalari. Cok sik markete dusmuyor bu araclar. Eger elinde kalip olan ve fiber tavan dokebilecek olan varsa dusunulebilir.