mesajımı yanlış anladın.Aldığın arabanın motoru iyi değilse,motor yaptırmaya kalkarsan şeklinde söyledim.Aldığın arabanınmotoru sağlam olmalı.Karavanın yapımı hakkında bir şey söylemedim.Ne zaman karavanımı bitirirsem"en az3 ay"fiat listesi tutuyorum.Bunu sen dahil herkese söyleyeceğim.Sen her konuda yenisin.Sakın acele etme.Karavan sahibi olmak o kadarda kolay değil.Çok acele edersen yanlışa düşersin.2005 model ivecoyu 19 000 e aldım,frenler,debriyaj baskı balata,motor kayışları,alım satım,sigorta 3000lira tek kalemde harcadım.Şimdi karavana başladım,onlar listeye yazılıyor.Herşeyin fiatını en ince noktasına kadar araştırıyor ve uygun olanı alıyorum.Bu sitedeki insanlar ne kadar iyiyse ,dışarıdaki pazar o kadar acımasız ve hilekar.Herkes birilerinin cebindeki parayı yutmak için,çalmak için tezgahlar kurmuş.Sitedeki kendi karavanını yapanların sayfalarını resimleriyle oku.Çok faydalanacaksın.Çok net insanlarvar.Onları tanıyacaksın.İlk önce geniş zamanda arabanı al.İçine bir yatak at,bir ocak,ikide su bidonuYaz tatilini geçir ve eylül gibi karavanını yapmaya başla.Arabamın orijinal camını almaya kalktım?bir cama 850 euro istediler.Ben aynı camı140tl ye aldım.Bunları zaman içinde sadeleştireceksin.En az benim kadar saf ve dürüstsün.Çabuk kandırılırsın.Akıl danışacağın insanların telefonlarını al ve en az üç kişiye akıl danış.Selamlar.Sakın karavan firmalarıyla yapmaya kalkma"Ahmet Özdemiri oku"