herkeze merhaba almak istedigin motor karavanmi yoksa cekmekaravanmi hangisi olrsaolsun birhafta kirala ondansonra karariniver herseyin hayirlisiMerhaba dostlar karavan alıcaz diyelim ancak bu işlerden hiç anlamıyoruz bizim beğendiğimiz aracın ekspertizini yapacak arkadaşlar var mı sitede bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
motorkaravan dediğiniz gibi kiralayıp demek en doğrusunda ben bu konularda ücreti mukabil ilgilenenler var mı onu merak ettim.herkeze merhaba almak istedigin motor karavanmi yoksa cekmekaravanmi hangisi olrsaolsun birhafta kirala ondansonra karariniver herseyin hayirlisi
Hayırlı hafta sonları dilerim öncelikle herkese ben sizlerden Bilgi almak istiyorum bu işe yeni gönül verdim ve karavan almayı düşünüyorum fakat karar vermekte çok zorlanıyorum çekme karavan mı almak daha iyi yoksa moto karavan mı diye düşünüyorum ama şunu belirteyim Ben geri kalan hayatımı karavanda geçirmek istiyorum bunu da düşünerek sizlerden bir Öneri almak isterim şimdiden teşekkür ederim
Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)Merhabalar. Sıkılmadın tüm sayfaları okudum ve motokaravanlarom koltuk kapasitesi ile ilgili çok yazıldığını gördüm. Anladığım kadarıyla dönüştüreceğimiz aracı 1+2 'dem fazla tescil etmek mümkün değil. Ben kısmetse bu sonbahar kendi projeme başlamak istiyorum fakat 3 çocuğumla bu gezileri yapmak istiyorum. Benim aklımda ön tarafa 2 adet döner koltuk takıp arkasına transporterlardaki gibi çıkma rahat üçlü bir koltuk grubu takmak var. Nitekim çocuklarım güvende olsun istiyorum. Bu şekilde sizce 1+4 karavan ruhsatı almam mümkün olurmu? Kısmetse bu araçla yurt dışına da çıkmak istiyoruz. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Herkese merhabalar. Ben Hülya mühendisim. Kızımla yaşıyorum 10 yaşında. Gezgincilik ruhuna sahip birisiyim .Yıllar önce karayoluyla Hindistana gitmek gibi bir deneyimim olmuştu. Şimdiki hayalim ise bir motor karavan alıp haftasonları yakın yerlerde gezmek .Sizce yapabilirmiyim güvenli olurmu üstesinden gelebilrimiyim.? Teşekkür ederim şimdiden.
Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Yukarda bahsi geçen motokaravan da 3+1 olarak ruhsat alınmış .
Bi şekilde bunu yaptırabilen projeciler var .
Ticari ruhsatlı minibüslerin src, hız sınırı, köprü yasağı ve feribot ve otoyol ücretlerinin fazla olması gibi sorunlarından dolayı otomobil ruhsatlı minibüslere yönelmiştim. Ancak fiyatlar malum. Ve bu araçlarda da çevirmelerde ruhsattaki koltuk sayısını araçta görmek isteyen memur olmadığı takdirde ceza yazıyor deniliyor.
Karavan ruhsatlı araçlar ticari ruhsatla eşdeğer mi görülüyor? Yani bu saydığım hız sınırı, köprü geçişi ve yukarıda belirtmediğim her yıl yapılacak muayene problemleri var mı? Hız sınırı da 80 km/s olarak mı geçiyor?