Adil05
Sevgiler sizinle olsun
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Oğlan senin kucağına yakışmı yor mu? Onu en çok sen istedin.Erkeksin ya.Haksızlık etme.Bırak bu osmanlı erkeği kafasını.Sanıyorum kızımızda öğretmen.İş,ev,çocuk,ümit derken kendisini unutuyor,Bırak internete girmeyi.Bu fırçayı herkes atamaz.Seni sevdiğim için bedava.Selamlar.umut7105' Alıntı:Abi bizim hanım gece 23:00'a kadar oğlanla boğuştuğu için pek okuyamıyor,ama o da istiyor bir karavan.Bir de proje konusundan korkuyorum ben.Kime yaptıracam,kabul edilir mi?Ben üstesinden gelebilir miyim?Şimdilik bazı korkularım var.Ama ileride belki daha cesaretli olabilirim.Tabi önce Kırıkkale'deki akrabalarla da görüşüp,bir değerlendirme yapmam gerek.Abi ben 300 Watt güneş paneli ve webasto da düşünüyorum.Bunlar benim için olmazsa olmazlar.Sömestr ve yaz tatillerinde gezmek çok güzel olur.Tabi hafta sonları kaçamakları da.Hayali bile güzel vallahi abi.Geçen rüyamda karavanım vardı,ama mercedes sprinter idi.Ne alakaysa ;D
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...