Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,944
Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

jeep' Alıntı:
Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim.
Tatlı mı hani nerede.? Olsa da yesek şöyle güzel bir baklava.
;D

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Rica ederim.
Tatlı mı hani nerede.? Olsa da yesek şöyle güzel bir baklava.
;D
26 mayısta gelırsenız etkınlımıze maras dondurması baklava yarıs eglenceye doyarsınız ,kahraman kentın kahramanoffroad cıları olarak her zaman bastacıdır butun dostlarımız sedat bey gelıcek ıasallah

ufukozkan' Alıntı:
vay beeeee bizim başımız kelmi kel olmasına kelde canımız çekti

Binin gelin buraya baklava neymiş dersiniz. Karşılaması gezdirmesi yedirmesi içirmesi benden

jeep' Alıntı:
Binin gelin buraya baklava neymiş dersiniz. Karşılaması gezdirmesi yedirmesi içirmesi benden

sağol varol,
inşallah ,
Bu aralar atlayıp otobüse biraz fotoğraf çekip eş dost göresim var. Aslında cuma akşamı osmaniye ye giecektim de araba satış işi var sanıyorum bu hafta buralardayım.

ufukozkan' Alıntı:
sağol varol,
inşallah ,
Bu aralar atlayıp otobüse biraz fotoğraf çekip eş dost göresim var. Aslında cuma akşamı osmaniye ye giecektim de araba satış işi var sanıyorum bu hafta buralardayım.

Uğur abi geldi. gizliden kaçacaktı yakaladım. Yavuz abileri mutlaka alıp gelin bir gün.. laf diye değil ha. ciddi ciddi yazıyorum. Uçak 45 dakika sürüyor

jeep' Alıntı:
Uğur abi geldi. gizliden kaçacaktı yakaladım. Yavuz abileri mutlaka alıp gelin bir gün.. laf diye değil ha. ciddi ciddi yazıyorum. Uçak 45 dakika sürüyor

inşallah , haberleşiriz.

jeep' Alıntı:
sayın baskanım ve sevgılı meslektasım , bızde dahılmıyız bu dedıklerınıze , ;D ;D ;D zeytın dalı hatda gul uzatalım , bız ınsaat muhendıslerı saglam bınalar yaptımız gıbı saglam dostları ne kaybederız ne vazgecerız ??? ??? ???

oyunlar için gidilmez onca yolda baklava için düşünmek lazım ;D

Sırtı açık rus yerine baklava fotoğrafı koysaydınız daha etkili olurdu. ;D Ali Osman Kardeşim zeytin dalına filan gerek yok, düşman ülkelerin insanlarımıyız. Sinirleniyoruz arada neye sinirlendiğimizi de söylüyoruz. İçimizde kin nefret yok allaha şükür. Sıkıntı etmeyin

Sayın Kürşad Başkanım ( başkanlık moda ya ) maraşlılar tatlıdan pek anlamazlar, şenlikten önce antep e uğramanız gerekecek. Tatlının üzerine dondurma yersiniz ama ;D

yok yok Maraşta da Yaşar pastahanesi (ismi yanlış hatırlamıyorsam dondurması meşhur) iyidir dondurmalı yeriz ordada Sende kebapları yiycez

Tempus' Alıntı:
yok yok Maraşta da Yaşar pastahanesi (ismi yanlış hatırlamıyorsam dondurması meşhur) iyidir dondurmalı yeriz ordada Sende kebapları yiycez

Yaşar Pastanesi güzel şimdi. hakkını vermek lazım..

Konuyu Tatlıya Bağlamak dedikleri;
Bu olsa gerek...
Benimde canım tatlı istiyor...
Mersin'li yok mu aramızda; Kerebiç ısmarlasa bize