var hemde 3 taneHamdi SEZER' Alıntı:telsiz,inde varmi ?yoksa ayarlarsan iyi olur.
Hamdi SEZER' Alıntı:telsiz,inde varmi ?yoksa ayarlarsan iyi olur.
bora1071' Alıntı:maaşın yatmasına son 13 saat
bora telsizin benden araba hediyen olsun.bora1071' Alıntı:maaşın yatmasına son 13 saat
Osman arkadaşım hangi ildesin bilmiyorum ama atla gel mersin'e misafirmiz olun, aracı bir test et ve yerinde gör yalıtım durumunuostirix' Alıntı:gazi bey baştan sona bütün çalışmalarınızı zevkle izledim,sizin için gurur verici olmalı.Ses yalıtımındaki sonucu merak ediyorum,aracın içindeki ses durumu nedir?Biraz bahsederseniz sevinirim .BOL ÇAMURLU GÜNLER.saygolar.osman..!
gazi sezer' Alıntı:bora telsizin benden araba hediyen olsun.
dün telefonum denize düştü alihan'ın telefonunu aldım kullandım sen tekrar at lütfen mesajı, garaj bölümüne bakarımHamdi SEZER' Alıntı:selam gazi ,tlf mesaj atmistim aldinmi .? birde garaj bölümünde"antalyada land rower defender"konulu sayfaya girip incelermisin.gercek ustalarin cikardigi islere bak.
Hamdi SEZER' Alıntı:canin sag olsun arkadasim,sen gelmek istedikten sonra proplem yok.defenderler 11 kisilik ,al cadirini gel bizimle.
zektap' Alıntı:Selamlar. Ben Adana'dan Zeki.Aracınız ile ilgili her türlü yedek parça konusunda yardımcı olabilirim.Ben Adana da LR OTOMOTİV firmasının sahibiyim. Her model LAND ROVER araçların yedek parçalarını satmaktayım.Yedek parça konusunda her zaman arayıp sorabilirsiniz. İbrahim beni tanıyor. Sizinlede tanışmak isterim.Telefonum 0532 4451615. Görüşmek üzere.
ORHANBIYIKLI' Alıntı:zeki merhaba nasılsın umarım beni hatırlamışsındır Atatürk sanayiden mehmetle gelip defenderi (300tdi) almıştık adana kebap süperdi inşallah
tekrar seninle yeme şansı bulurum, kendine iyi bak ,