Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,117
Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması

Sayin cartop dokundurdunuz diye aklimdan hic bir sey gecmemisti.ayrica sizin imalatlardan kullanan birisiyim.
Ben bunu zamaninda paylasirken 2 sene olmus bazi arkadaslarla kirilir kirilmaz vs gibi fikirler yurutmustuk saglam oldugunu vurgulamak icin yazdim.boyu posu goruntusu ise zevk meselesi ben daha cok sarisin olanlari sevsemde siyah kullaniyorum :smiley:

Etiketler

motogezgin' Alıntı:
Sayin cartop dokundurdunuz diye aklimdan hic bir sey gecmemisti.ayrica sizin imalatlardan kullanan birisiyim.
Ben bunu zamaninda paylasirken 2 sene olmus bazi arkadaslarla kirilir kirilmaz vs gibi fikirler yurutmustuk saglam oldugunu vurgulamak icin yazdim.boyu posu goruntusu ise zevk meselesi ben daha cok sarisin olanlari sevsemde siyah kullaniyorum :smiley:

Şnorkel konusunu paylaştığınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum,gerçekten faydalı bir konu oldu.
Kullandığınız şnorkel ile benim kullandığım şnorkel her türlü yağışlı havada içeri su alması imkansız görünüyor. Yağmurlu havada bir kaç gündür gözlem yaptım, böyle bir sorun yok.
Filtre kabininizde bulunana su tahliye deliğini kapatmışsınız, Almanlar bu deliği, derin su geçişinde su alma olasılığına karşı içeri girecek suyun tahliyesi için yapmış diye düşünüyorum.
Şnorkel uygulamasından sonra su tahliye deliğinin bir anlamı kalmıyor. Ben daha kapatmadım ama yakında kapatmam gerekiyor.
Selamlar

DSC09131.JPG

Sayin cartop ben sonra actim o deligi hemde kutuya yarim tur attirinca asagi geldi tekrar

Herkese merhaba,

Motogezgin ve cartop'un paylaşımları için teşekkürler.. Ben de kendime göre bir proje ile snorkel uydurma peşindeyim.. Ben başka bir araç için üretilen şnorkel'i bir şekilde G'ye uyarlama yapmaya çalışacağım.. tabii ki fotoğraflarla bunu paylaşacağım.. umarım başarılı olurum..

Bu arada Adana'dan Nazım Bey ve Tarsus Off Road Klubu TORK'tan 3 tane G'ye ORC'nin snorkellerini takmışlar.. Bugün fotoğraflarını gönderdiler sağolsunlar.. 550 euro civarında pahalı snorkeller.. ama güzel olmuş.. hatta hem sağ hem sol tarafa çift şnorkel uygulamaları da var uzun kasa G üstünde.. onu daha çok merak ediyorum aslında..

Bakalım ben ne yapacağım.. :smiley:)

Sevgiler.

hus55' Alıntı:
463 arka sinyal korumalari nasildir abi ?

aslinda benim cabrio'nun arka sinyal lambalarini 460 dan 463'u cevirdim ve senden aldigim mukemmel korumalari sokmek mecburuytinde kaldim :( 463 sinyaller daha genis ya.... delikleri de acik kaldi,bende paslanmaz celik vida takip oyle biraktim. 460 stilinde 463 arka sinyal lamabalari icin koruma yapilabilirmi abi ? yani tahminim 5 cm daha uzun olacak....

yeni urun ne abi....?????

benim sana onerim senin cabrio da bulunan genis ayna kollari abi. pur edition de mevcut onlar, orc de satiyor, ebay.de de var ama oyle para verilmez.... yapma imkaniniz var mi ? olsa, vallah cok satar. aynalari ben cok uyguna buldum bir yerde.... ;)

saygilar huseyin

Hüseyin kardeş, dileğini yerine getirdik. Edition Pur aynaladan daha iyisini ve gelişmişini uzun bir çalışmadan sonra Ankarada imal ettik.
.İlgili konu ''Edition Pur aynalar '' başlığında.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR