Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,117
Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

selamlar mehmet abi .

harika otesi bir calisma olmus. [ her zaman ki gibi....] bu urun'u dunya'ya yaymak lazim abi. sen web sitene ilave edin bur an once abi.

ic montesini de bir an once yapip paylasmanizi dor gozle beklerim.

abi, aslinda senin yapman gereken cok onemli bir parca var ki yapmanizi ciddi ciddi oneriyorum. cok dusuk maliyete mal edecgini dusunurum, ve cok guzel surumu olacak bir urun. basarip yaparsaniz kesin 'hot' olur. cok satarsin kesin...

saygilar huseyin

Etiketler

Tesekkurler Huseyin kardes, fourbyfourclub sahibi Vlad benimle bu konuda gorusecek. Yarın ona W463 tail light guards yolluyorum.
Onemli bir urunum daha olacak,yine supriz var.
Selam ve saygilar.

463 arka sinyal korumalari nasildir abi ?

aslinda benim cabrio'nun arka sinyal lambalarini 460 dan 463'u cevirdim ve senden aldigim mukemmel korumalari sokmek mecburuytinde kaldim :( 463 sinyaller daha genis ya.... delikleri de acik kaldi,bende paslanmaz celik vida takip oyle biraktim. 460 stilinde 463 arka sinyal lamabalari icin koruma yapilabilirmi abi ? yani tahminim 5 cm daha uzun olacak....

yeni urun ne abi....?????

benim sana onerim senin cabrio da bulunan genis ayna kollari abi. pur edition de mevcut onlar, orc de satiyor, ebay.de de var ama oyle para verilmez.... yapma imkaniniz var mi ? olsa, vallah cok satar. aynalari ben cok uyguna buldum bir yerde.... ;)

saygilar huseyin

Hadi kolay gelsin degisik calisma olmus agirligi nedir acaba

Pur edition ayna kolları nı yapmak basit iş, daima daha iyisini ve sağlamını yaparsan üstünsün.
Arka stop korumaları krom ve siyah renkte çıkar,bunları yapalı yıllar oldu.
Delmeye ihtiyaç yok.

$(KGrHqF,!jEE5!jlvqOVBOVpLjMI5g~~48_12[1].jpg

cartop' Alıntı:
Pur edition ayna kolları nı yapmak basit iş, daima daha iyisini ve sağlamını yaparsan üstünsün.
Arka stop korumaları krom ve siyah renkte çıkar,bunları yapalı yıllar oldu.
Delmeye ihtiyaç yok.

selam mehmet abi. sen haklisin da benim merak ettigim su an mevcut eskiden kullandigim 460 tipi korumalarindan olan delikleri kullanarak koruma varmi abi ? 460 koruma tipi 463 koruma isterdim...

pur edition ayna kollari ABD'de cok satar kesin...

W463 için stop korumalari bu sekilde olur.Alternatif yaratılabilir ama sıra dışı olur. Resimdekiler daha şık duracak,bunların krom olanı da var.
Sende pur edition aynalar varsa bana resim gonder.
Selamlar

iyi aksamlar abi.

pur edition aynalar bunlar abi...

http://www.ebay.de/itm/Mercedes-G-Spiegel-mit-Arm-460-461-MB-Neu-/230579590947?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3AMercedes-Benz%7CModel%3AG-Klasse&hash=item35af9d5723#ht_1869wt_1132

arka stop korumalar dedigin gibi haklisin. bir arkadasim bugun onlarin fiyatini sordu .

ama benim cabrio da sira disi'dir abi ;D

saygilar huseyin.

Benim aynalar da bunlardan,ama ısıtmalı değil. Ayna kollarını yapmak mümkün ama yazı yazılan kısmını bilemiyorum.

cartop' Alıntı:
Benim aynalar da bunlardan,ama ısıtmalı değil. Ayna kollarını yapmak mümkün ama yazı yazılan kısmını bilemiyorum.

abi 300GD yazilan bolumu diyorsun ? o gerekmez. o araclarin tumuyle ayni. normal kisa kol da ayni yere monte olur senin kollarda...

bir maliyet belirtelim abi, [ayna haric]

saygilar.

huseyin

hus55' Alıntı:
abi 300GD yazilan bolumu diyorsun ? o gerekmez. o araclarin tumuyle ayni. normal kisa kol da ayni yere monte olur senin kollarda...

bir maliyet belirtelim abi, [ayna haric]

saygilar.

huseyin

Bu konuyu araştırıp sizi bilgilendireceğim

Ynt: Merrcedes G İçin Şnorkel Yapımı Ve Uygulaması

Şnorkel başarıyla monte edildi. Hava filtresi kabininin yeri değiştirilmeden yaklaşık 100 cm uzunluğundaki PU100 borusu ile birleştirildi ve işlem tamamlandı.
Sonuç harika,sanki motor performansı ve çekişinde bir artma oldu gibi geldi bana.
Daha önceleri, kaporta delinir mi diye hayıflanıyordum ama böylesi çok daha iyi oldu.

DSC09078.JPG

DSC09081.JPG

DSC09086.JPG

DSC09085.JPG

DSC09084.JPG

PU100 borusu çok elastiki ve en sağlam bir boru,istendiği gibi kıvrılabiliyor. Hava filtresi kabinine rahatça kelepçeyle bağlandı.

Kanada ordusu G serisi araçlarında kullandığı plastik şnorkelden daha sağlamı ve çok daha iyisini yapmanın mutluluğunu yaşadık. :smiley: ;)

DSC09094.JPG

DSC09095.JPG

DSC09102.JPG

snorkel (74).JPG

Snorkelinizi gule gule kullanin.eski yorumlara baktim bende ne kirilma ne catlama bir sey olmadi.zaten bir ordu kullaniyorsa arkada arge si saglamdir diye dusunmustum yanilmadim.

Valla Bence benimki daha estetik :smiley:) zevk meselesi tabii

motogezgin' Alıntı:
Snorkelinizi gule gule kullanin.eski yorumlara baktim bende ne kirilma ne catlama bir sey olmadi.zaten bir ordu kullaniyorsa arkada arge si saglamdir diye dusunmustum yanilmadim.

Valla Bence benimki daha estetik :smiley:) zevk meselesi tabii
Sayın Motorgezgin,size dokundurmak için yazmadım. Vurgulamak istediğim mesaj şu: Daima daha iyisini,daha sağlamını yap,dünya gündemine gir. Benim prensibim bu.
Sizin snorkelinize diyecek bir şey yok, güle güle kullanın ve gayet şık duruyor.
Başta Almanya ve Amerika olmak üzere 55 ülkeye Mercedes Benz G serisi için 30 a yakın ürün satıyorum. Pozitif tepkilerin haddi hesabı yok. :smiley:
Maksat burada bir uygulamayı paylaşmaktı. İşinizde başarılar ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR