Mercedes G

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperkaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,607

alperkaf

Kamp I
Erhan arkadaşımız ilanı taşımış umarım bunuda taşımaz .Merak etmeyin galeri falan değilim amacım zaten türkiyede az bulunan bir aracı özellikle forumun bu sayfasında meraklılarıyla paylaşarak fikir almak ..

alper

Etiketler
Ynt: mersedes g

Mercedes G serisi ile ilgili bilgilere MERCEDES-BENZ ara başlığı altındaki başlıklardan ulaşabilir, ilgili yeni başlıklar açabilirsiniz. Alım ve satım ile ilgili mesajlar ise ilan panomuzda paylaşılmaktadır.

İyi eğlenceler.

Ynt: Mercedes G

teşekkürler.O zaman bu aracı kullanan varmı forumun bu bölumunde yazarsa sevınırım

alper

Bende orjinal motoru olan GD250 var.Yenı aldım herkes yavas mavaş dıyor ama ben memnunum 130 u gecmıyor 100 d en sonra on dıfransıyelde bır ugultu var vıbrasyon degıl ..Onun dısında gercekten hoş ancak range roverla ılgısı yok .Lüks yok detay yok.Ama o G beklentide ona göre..Şimdi boyada araç 20 gun yok anlıyacagınız...

Ben aracı alalı 2 ay kadar oldu , motoru 230-4 binek mercedeslerle aynı, , 4 silindir, 2299 cc, 2500 kg
şimdilik bir sıkıntım yok, benim ilk arazi aracım, bu yüzden başka araçlarla kıyaslama imkanım olmadı ama asfaltta yavaş motor diyenlere katılıyorum ancak arazi performansı mükemmel (şimdilik bana göre), birde sanki çok ağır (2500 kg) gibi geliyor...

merhaba sayin G tutkunu ;D

G250 cok az uretimi olan bir seri. hangi yilindir?

resim gonderseniz sevinrim. 460 serisi maalesef arka difden ugultu yapiyor 100'den sonra ama olsun... :smiley:

bende ayni araca merakliyim, umarim attigim konulara bakip cevap atarsin.

selamlar huseyin.

selam huseyın bey uzun zamandır gıremıyordum foruma sıfremıunutmustum sonunda buldum bende ugultu yok
sadece 120 den sonra onden ugultu var oda hafıf

460 1989 model sıvıl uretılmıs modeli yani koltuk ısıtma falan standart bende 9 sene range kullanmıs bırı olarak bıraz farklı dan dun gıdıyorama benımde hayalımdı bende aldım otomatıgını aradım ama dunyada bıle cok yok galıba 500 adet uretılmıs

alper, senin G 3 kapili mi 5 kapili mi? evet 250GD auto cook az yapildi, varsa bile. ben bunu tam olarak ispanyol arkadasimdan ogrenirm.

onden gelen ugultu maalesef on shaft'in bos'da donmesindendir. ama shaftlarin gres'i tamami? cok,cok onemli, lutfen kontrol et. bir konu daha, ben 280 GEL aracimin

tum alt yaglarini, amerikan mali REDLINE ile yeniledim. tek kelime MUKEMMEL ;) tavsiye ederim, hatta diflerden biraz ugultu veya asinma belirtisi varsa ona gore

daha degisik yag var REDLINE serisisinde.

deneyin, bana doga edeceksiniz ;D

G serisi hiz icin yapilmadi, gideceyi A'dan B'ye noktasina sorunsuz, emniyetli ve konforlu sekilde gitmesi icin yapilmis bir arac. hiz yoktur mercedes G hesabinda,en azindan

ilk uretim yillarinda. hiz esittir yiparanma asinma ve ARIZA. bir 300GD [ilk uretim model] 500,000 km ariza yapmadan gitmesi icin yapildi. ve yapiyor ;)

Hüseyin , çok önemli bir noktaya değindin. Aracın altında greslikler varmıdır ? Lift üzerinde kaldımadığım için haberim yok. Varsa, gerslemek lazım. 125 km/h hızda az bir uğultu sesi var ama rahatsız etmiyor. Herhalde karasteristik özellikleri öyle.

mehmet abi, en erken zamanda G'yi lift'e al ve kontrol ettir shaftlarin greslerini. meme yerlerinden gresi basinca gres kaybolur shaftin icinde, dolunca gres geri cikar meme yerinden.

fakat dif ve sanziman yaglari da en az gresler kadar onemli ama gozden uzak olunca hic aklimiza gelmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR