Mercedes G

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperkaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,609
Ynt: Mercedes G

evet gres yagı onemlı ben dıfransıyelı sokturdum saftı 2 kere balanssa verdım sanzıman takozları degıstı bayagı bır ıyılesme oldu olduda genede 110 dan sonra daha dogrusu 100 dıyelım ugultu var ve kesemıyorum rahatsız etmıyor ama ne bılım tam olsun ıste::smiley:) dıfransıyel yagını tam numarasınıbulmak hakkaten sorun 85/90 hıpoitli 80/90 heryerde avr o aradakı 5 puan ne apar onu bılemedımuzmanına yanı yagcıya sordum oda bır sey dıyemedı bende 80/90 koydum mecburen

Etiketler

Bir de huseyın bey/mehmet bey benım on saftım orjınal degıl kalınlıgı bayagı benzerama sonucta orjnal degıl cogunluk cok farketmezdıyor ama bencemutlaka bır yan etkısı var oda ugultu olabılır mi?

alper,ses dif'den geliyorsa yag biraz ince olabilir. ancak 460 seri G'lerde biraz olsun ses vardir ama rahatsiz edecek kadar degil. ben sana bizim ingiliz GWOA forumdan bu konu ile ilgili link atayim, sanirim benimde katilimim var orda.

turkiye Redline yag genel acentini bulun, onlar sana gereken bilgiyi verebilir.

ben is yerimi sattim ve ocak ayinda teslim edip yavru vatan kibrisa geri donuyorum, o yuzden benim hersey paketlenmis, daginik hic bisey bulamiyom.

alper umarim ingilizce anlarsin gardas ;D

bu link america'da uye oldugum G kulubu. redline ve yag numaralar hakkinda guzel bilgi var ;)

takviye sanziman yagi degismesi inanilmaz etkiler araci, cunku G hareket halindeyken takviye sanzimanin icindeki aksamlar hep donuyor,dolayisiyla icindeki yag

ozelligini kaybeder, fren yagi gibi. frenlerin yag betsileri neden bozulur? cunku yag baslar nemi gecirtmeye ve paslanmaya yol acar.

senin G 1989 model, hic bu yaglari degisildimi?

selamlar.

http://www.pointedthree.com/disc/forums/showthread.php?tid=8389&posts=22&mid=128252&highlight=redline+&highlightmode=1&action=search#M128252

turkıyede redlınenın dıstırubutoru yok belkıözel gelen vardırsorduracam.hajklısınız yagları hıc degısıtrmedım sanzıman ozellıkle dıf.degıstırdım ama oda 80/90hıpoitli 85/90 bulamadım.

evet maalesef ekonomık krız bızıde vurmaya basladı uzuluyorum ama galıba satıcam ama hala bakımını yapıyorum yılbasından sonraya kalırsam satmam dıye dusunuyorum

[attachment=1]

DSC00004 (600 x 480).jpg

ustunde 4 mevsım lastık var burası hafrıyat olan bır cukur kepce vardı zaten on a guvenerek gırdı kardeşim ve kaldık geldı cıkardı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR