Mercedes G

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperkaf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,609
Ynt: Mercedes G

selamlar
bu bu araçların kaportası metal mi yoksa aliminyum mu bunu öğrenebilirmiyim birde parça sıkıntısı varmı defender 110 mu yoksa g mi

Etiketler

110'mu G'mi....bu soru savas baslatabilir :D

tabii ki G ;D

G'nin kaporta aluminiyum degil,normal sac'dir,ve dizayn oyle bir yapildi ki, her ulku'de rahatca uzerinde islenebilir ;) iste mercedes felsefesi..!

teşekkür ederim
sanırım 86 87 modeline gücüm yeter bu araçta sizin de dediğiniz gibi bu ülkede oldukça pahalı, bu kadar düşük modeli aldığımda parça sıkıntım olurmu bunu bilemiyorum ayrıca parça fiyatları da nedir acaba, sık sık arıza yapmıyacağı kesin bu araçların ama yaptığında yada bakıma alındığında parça sıkıntısı ne durumda

sanirim nadir abi size parca konusunda yardimci olabilir.

fakat frenler mesela vw lt vanlar ile ayni ;) motor parcalari w123,w124,w126 ile ayni ;) 1979-1990 arasi 460 serinin bircok parca eminim bulunur.

rmdn' Alıntı:
teşekkür ederim
sanırım 86 87 modeline gücüm yeter bu araçta sizin de dediğiniz gibi bu ülkede oldukça pahalı, bu kadar düşük modeli aldığımda parça sıkıntım olurmu bunu bilemiyorum ayrıca parça fiyatları da nedir acaba, sık sık arıza yapmıyacağı kesin bu araçların ama yaptığında yada bakıma alındığında parça sıkıntısı ne durumda

Parça sıkıntısı yaşamazsınız.Her türlü parça temin edlebiliyor.

iste sheik maktoum'un yeni oyuncagi....

G63 AMG :eek:

MASALLAH

sheik'in bir ozelligi'de G serisini kendi kullanir.....adam hakli tabii ;D

sheikh_mo_1.jpg

shweikh_mo_2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR