KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
he heee..hadi buna da bahane bulun.. ;D ;D ;D ;D ;D alın size başka bir çözüm...ister cıvatalı,ister mapanın pasolu demiri,ilaveten kancalı fırdöndü ile de kullanabilirsiniz..maliyet toplamda 60 tl...hadi bunu da geliştirin,,, ;D ;D ;D
elinize sağlık..güzeel olmuş...fırdöndü iyide,,alttaki malzemeyi daha etli yaparsanız iyi olur..yada fırdöndüye kaynak yapmadan broker tolganınki gibi kalın mapadan makarayı takarsanız daha güvenli olur diye düşünüyorum..
Haluk bey çok güzel bir fikir devamlı gelişiyor en önemlisi başlangıç kulanılacak yerlere göre çok pratik bir alet bundan çok daha değişik fikirler çıkacağına eminim .(Yakında piyasada vitrinlerlede görebiliriz) iyi günler.
birader nerden almış bizde bilelim..offroad malzemeleri satan sitelerde 100 tlden aşagı yok..ha bide yaz geldi ya,,dağlara çıkamıyoruz ya,can sıkıntısından tırmalıyoruz işte...bir şeyler icat etmeye çalışıyoruz..
kendi yaptığın malzeme daha keyifli oluyor.
akşamüstü yeni icadımı almaya gidicem koyarım fotolarını.
kemeraltı kestane pazarında dövme demirden pala yaptırıyorum inşallah bu akşam verecek.
likya yolunda yürürken çalıları kesmek için şart olduğuna kanaat getirmiştim,ustasını buldum bakalım ne çıkacak.