Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,887
Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

devam

20120621_203610.jpg

Etiketler

MOBİDİK' Alıntı:
he heee..hadi buna da bahane bulun.. ;D ;D ;D ;D ;D alın size başka bir çözüm...ister cıvatalı,ister mapanın pasolu demiri,ilaveten kancalı fırdöndü ile de kullanabilirsiniz..maliyet toplamda 60 tl...hadi bunu da geliştirin,,, ;D ;D ;D
bak buna da yorumum var.?
bende isterem.....

Bu da benim imalatım 100/100 handmade.

demir lamada metrik diş var siğer somun ve pul kontra.

15 tl fırdöndülü çeki.
2 tl rulmanlı teker.
5 tl demir kaynak vs.

toplam 22tl

Resim.jpg

Resim 001.jpg

Kurban bayramına çengel hazırlığı mı bunlar.?
;D

Ellerinize sağlık kolaylıklar.

Öneri ve eleştirilerinizi yazarken lütfen 2. kez okuyun.

Sonra Gönder tuşuna basınız.

TezzMertek' Alıntı:
Kurban bayramına çengel hazırlığı mı bunlar.?
;D

Ellerinize sağlık kolaylıklar.

Öneri ve eleştirilerinizi yazarken lütfen 2. kez okuyun.

Sonra Gönder tuşuna basınız.

murat..bu kimin adresine gidiyor?ben kırıcı yada rencide eden bir yazı farketmedim...farkında olmadan benmi kırıcı oldum??

nitroces' Alıntı:
Bu da benim imalatım 100/100 handmade.

demir lamada metrik diş var siğer somun ve pul kontra.

15 tl fırdöndülü çeki.
2 tl rulmanlı teker.
5 tl demir kaynak vs.

toplam 22tl

elinize sağlık..güzeel olmuş...fırdöndü iyide,,alttaki malzemeyi daha etli yaparsanız iyi olur..yada fırdöndüye kaynak yapmadan broker tolganınki gibi kalın mapadan makarayı takarsanız daha güvenli olur diye düşünüyorum..

MOBİDİK' Alıntı:
murat..bu kimin adresine gidiyor?ben kırıcı yada rencide eden bir yazı farketmedim...farkında olmadan benmi kırıcı oldum??

Bir mesaj vardı ağabey. Kime ait olduğunu yazamam ama sildim.

İlgili üyeyi de bilgilendirerek.

Haluk bey çok güzel bir fikir devamlı gelişiyor en önemlisi başlangıç kulanılacak yerlere göre çok pratik bir alet bundan çok daha değişik fikirler çıkacağına eminim .(Yakında piyasada vitrinlerlede görebiliriz) iyi günler.

balikay' Alıntı:

levent..en üstteki fotoğrafta anlatım hatası var.dolayısıyla yanlışlık var..çizdiğin halat düz gidiyor..oysa biliyorsunki makara çaken aracın vinç halatına takılıyor.yani halat düz değil ,makaranın çevresinden dolaşıp (360*) çeken araca bağlanıyor..bu yüzden makaranın kenarlarını kırması olası değil..

broker650' Alıntı:
Haluk abi, Murat Karadayı hazırını 45 TL ye aldım ne uğraşıyosun bunlarla diye söyleniyo :smiley:

birader nerden almış bizde bilelim..offroad malzemeleri satan sitelerde 100 tlden aşagı yok..ha bide yaz geldi ya,,dağlara çıkamıyoruz ya,can sıkıntısından tırmalıyoruz işte...bir şeyler icat etmeye çalışıyoruz..

kendi yaptığın malzeme daha keyifli oluyor.
akşamüstü yeni icadımı almaya gidicem koyarım fotolarını.
kemeraltı kestane pazarında dövme demirden pala yaptırıyorum inşallah bu akşam verecek.
likya yolunda yürürken çalıları kesmek için şart olduğuna kanaat getirmiştim,ustasını buldum bakalım ne çıkacak.

Kestane Pazarı mı.?

Baş durak civarında ki sıcak demriciden bahsediyorsun sanırım.
Ürünleri 1. kalite onların.

Birçok çapamı, keserimi ve maşalarımı oradan almıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

SON KONULAR

Geri