Malum siteden ben de şikayetçiyim.
Burada yani Gezenbilir de bir çok sahte satıcının ipliğinin pazara çıkarıldığını gördük. Hala da görüyoruz.
Bu konuda bir önerim olabilir.
Araçlar bölümümüz ve her tür araç için ayrı başlığımız var madem, bu başlıklar altına birer sabit konu açılsa, mesela suzuki vitara diyelim, başlık altında falanca sitedeki aracın gerçeği yansıtmadığı resmi vs. vs. yayınlansa üyeler kötü tecrübelerini buraya aktarsa, araçlar hakkında bilgi edindiğimiz kadar dolandırıcılar ve sahte satıcılar sorunlu araçlar hakkında da bilgi edinebiliriz.
Elimizde güzel bir veritabanı da oluşur bu sayede. Üstelik onca masraf yapıp kusursuz araç almaya giden sonrada hurda araba gören arkadaşlarımızda yürek soğutmuş olur, malum şikayet edecek yer yok en azından burayı izleyen 50 bin kişiye sahtekarlığı haber vermekte birşeydir. Burda sahtekarlık ifşa edildiği zaman o arabayı 4 te 1 fiyatına değil anca kiloyla hurdaya satabilirler.
Uzun vadeli bakarsak ben bunun uygulanması kolay ama çok faydalı birşey olacağını düşünüyorum. Yöneticiler ne der acaba bilmem.
Saygılar.