MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,381
Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

turgut68' Alıntı:
Değişiklik yapacaklarsa offroad yeteneğini artırma yönüne gitsinler. Bu haliyle normal zorlukta toprak yollarda kolayca aracın altı sürtebiliyor. Biraz yükseltme ve büyük ebat lastik lütfen.
Biz içindeki kalitesizliği değiştiremedik senin işin bizden de zor ...
ama yükseltme ve lastik kendi imkanlarınla rahatlıkla halledebiliyorsun...

Etiketler

İç mekanda şu cam açma düğmelerini kapıya alsınlar, bir de anlık yakıt tüketimini göstergeye eklesinler, başka şeye gerek yok bence.

turgut68' Alıntı:
İç mekanda şu cam açma düğmelerini kapıya alsınlar, bir de anlık yakıt tüketimini göstergeye eklesinler, başka şeye gerek yok bence.
şu cam işi beni maymuna çevirdi .sabah akşam eve dusterla gidiyorum .gündüz kamyoneti kullanıyorumki onun cam kumandaları kapıda,bir o bir o :Dkumanda arayıp duruyorum valla. en iyisi ikisinide söküp kol takmak galiba :D :D :D :D

turgut68' Alıntı:
aynen katılıyorum birde direksiyon kutusunun sesi çınlaması giderilsin bende başka bir şey istemiyorum.

devit3' Alıntı:
şu cam işi beni maymuna çevirdi .sabah akşam eve dusterla gidiyorum .gündüz kamyoneti kullanıyorumki onun cam kumandaları kapıda,bir o bir o :Dkumanda arayıp duruyorum valla. en iyisi ikisinide söküp kol takmak galiba :D :D :D :D
aynı dert bende de vardı Duster çalındı da kurtuldum :smiley:

Suan ki 2013 modellerindeki dis ozelligi sadece 4*2 modellerine de siyah zeminli far uygulanmasi showroom konusmustum ama renault duster da fena durmuyor farlari guzel duruyor :smiley:)

Salı günü bayiye gidip araç baktım, alma kararını verdim ama makyaj yapıp, cam düğmelerini kapıya alırlarsa, anlık yakıt tüketimi gösteriri yol bilgisayarı koyarlarsa, birde yeni stepway gibi içi değişirse ve ben arabayı aldıktan sonra bunlar olursa heralde kalpten giderim.

Yol bilgisayari yakit tuketimi olmasi lazim bildigim kadariyla

Salı günü bindiğim deneme aracında anlık yakıt tüketimini göstermiyordu, ortalamayı gösteriyor sadece.

levent7753' Alıntı:
Salı günü bayiye gidip araç baktım, alma kararını verdim ama makyaj yapıp, cam düğmelerini kapıya alırlarsa, anlık yakıt tüketimi gösteriri yol bilgisayarı koyarlarsa, birde yeni stepway gibi içi değişirse ve ben arabayı aldıktan sonra bunlar olursa heralde kalpten giderim.
Valla arkadaş bende duster vardı. Allah var çokta memnundum 4x4 110 bg. 2 ay önce çalındı tekrar alacağım almasına da bende senin gibi düşünüyorum alırım iki gün sonra bir şeyler yaparlarsa çok canım sıkılır. Bir taraftan da söyle düşünüyorum bunlar makyaj olayını yapacaklarını duyuramazlar çart diye çıkartması lazım yoksa kimse almaz yeni seriyi bekler .. Biraz da akılları başına gelsin diyorum almayacağım ... yapacakları şeyler onlar için o kadar basit o kadar maliyetsiz neden yapmıyorlar anlamıyorum. Dacia mailde attım kaç kere ama dönüş olmuyor.

Duster lerin çalması kolay mı oluyor acaba ,iki arkadaş çalındı demiş.

Dacianın satış sorumlusu bile Renault Duster gibi olsa keşke diyor.

devit3' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR