MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,382
Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Logon yeni kasa her yerde var 2 saatten fazladır nette geziyorum bir yerde duster ile ilgili yeni bir şey bulamadım amma gizemli hale getirdiler meraktan çatlayacağım..

Etiketler

Evet resimler ve linkler düşmeye başladı. Yanlız kasa değişmemiş ve linkdeki açıklamalar olumsuz yönde.

http://www.inautonews.com/geneva-motor-show-live-dacia-duster-aventure-limited-edition#.UTZMPTBdCSo

http://www.inautonews.com/geneva-motor-show-live-dacia-duster-aventure-limited-edition/dacia-duster-adventure-live-01#.UTZNADBdCSo

Dacia-Duster-Adventure-live-19.jpg

Dacia-Duster-Adventure-live-17.jpg

Dacia-Duster-Adventure-live-08.jpg

Dacia-Duster-Adventure-live-06.jpg

Dacia-Duster-Adventure-live-11.jpg

hele şükür en azından dış kasa düştü nete ... Dış kasadan şikayeti olan kimse yoktur diye düşünüyorum. kaslı yapısı duruşu genel olarak beğeniliyor zaten önemli olan içerisinde neler yaptılar ...

devam

Dacia-Duster-Adventure-live-15.jpg

Dacia-Duster-Adventure-live-03.jpg

Görüldüğü kadarıyla içi de değişmemiş :smiley:

iki tane tepesine sis lambası koymayla bir pusula logosuyla makyaj oluyorsa bu forumda bundan çok çok daha makyajlı dusterler var . en azından stepway 'de ki iç tasarımı uygulamaları lazımdı navigasyon ve krom vs. yoksa tam anlamıyla bir fiyasko olur.
Herkes çok şeyler bekliyordu.

Duster en azından henüz makyajlanmadı. Bu resimlerde görülen Duster Adventure Limited Edition diye bir sürüm.
Yabancı sitelerde yorum yapan yazarlardan bazıları bizim gibi makyajlı Dusterı beklerken Duster Adventure Limited Edition ile karşılaşınca hayal kırıklığına uğramışlar.
Bu sürüm sadece Belçikada satılacak diye birşey de duydum. Türkiyeye gelmeyebilir.

Ne oldu Facelift Facelift diye tutturanlara, Dacia müdürü açıklama yaptı "yılın son çeyreğinde gelecek" diyenlere.
17 kez söyledim 2013 de TR de duster da facelift falan yok diye..

Sık sık kasa değiştiren marka iyi olmuyor.Alıyorsunuz aracı 2 sene sonra bakıyorsunuz kasa değişmiş; sizinki olmuş "eski kasa".Sonuç tabi ki moral bozucu ve hüsran.Ancak Duster çıktığından bu yana müşteri beklenti ve şikayetlerini dikkate alarak yapacağı ufak değişiklikler, satışlarında artış yapabilir diye düşünüyorum.Belki de "nasılsa satıyoruz ne gerek var diyeceklerdir". Dacia-Renault yetkililerine duyurulur.

"Hicbisey yapmasinlar yeterki Brezilyadaki Dusterlari TRde de satsinlar."

bu bile bir beklenti, öyle değil mi?

arkadaşlar bence dacia daha lüx duster yapsa bile en son türkiyeye getirir.Çünkü değişiklik yaptığı zaman araç fiyatı enaz 4-5 bin tl artar.sonuçta ülkemizde en çok satılan suv tarzı araç nissan gasgahi ve duster.her ikiside renault grubunun üretimi. Niye kendi kendinin satışlarını baltalasınki.sonuç olarak satılan dusterların %90 ı 2 çeker,fiyat yükseldiği zaman müşteri portföyü nissana kayar.
1984 yılından beri reno grubu araç kullanıyorum(şu an dizel sembol var)reno kasa değişikleri hariç donanım ekliyeceğine çalmaya bakar.örnek vermek gerekirse 84 model reno tsw de manuel far yükseklik ayarı vardı daha sonra 89 ve 96 modellerini aldık onlarda yoktu.birde yeni cilio ları 10 numara yapmışlar lakin arka camlar kolla çevirip açmalı onun için 29 yıldır renault kullanan biri olarak renaulttan fazla birşey beklemeyin derim sevgilerimle....

Tam bir hayal kırıklığına uğradım en azından içerisinde ufak tefekte olsa bir seyler yapar diye bekledim
firmanın genel müdürü açıklama yapıyor yine de bir şey yok kime güvenebiliriz o zaman almayacagım inadına ... Talep gördükçe nasıl olsa böylede satıyoruz diyorlar anlaşılan ama bana satamayacaklar

Değişiklik yapacaklarsa offroad yeteneğini artırma yönüne gitsinler. Bu haliyle normal zorlukta toprak yollarda kolayca aracın altı sürtebiliyor. Biraz yükseltme ve büyük ebat lastik lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri