MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,389
Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

mrt083' Alıntı:
Duster lerin çalması kolay mı oluyor acaba ,iki arkadaş çalındı demiş.
Hırsıza kilit yok maalesef , benim araba evin önünden çalındı , anahtarların ikisi de bende ama immobilizzer v.s olmasına rağmen çalındı , duster olması tamamen tesadüf bence her gün onlarca araç çalınıyor...

Etiketler
Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ...

yenisi bu galiba

11.PNG

11.PNG

Valla artık değiştirsinler bir şeyleri , yapacakları çok değişikliğe gerek yok aslında , dış görüntüsünden memnun olmayan yok gibi , ufak tefek 1-2 değişiklik herkesin beklediği şeyler aslında yok satarlar niye yapmazlar anlamam. Benim Duster çalındı 4 ay oldu özledim vallahi. Birşeyler değişecek diye almıyorum yenisini benim gibi beklentide olan bir sürü kişi var .

fazla makyajlamasalar bari... eski kasa Dustercilere ayıp olmasın..:smiley:

Sayın Gezenbilir üyeleri,
Gelin bi tur düzenleyelim ''ROMANYA'ya''

Hem şu merakımızı gidermiş olur, hemde varsa yanlışları zamanında müdahele etmiş oluruz.

;D :D ;D

İlk defa Dacia tarafından birisi Ankara Mais 'te satış personeli bir şeylerin değişeceğini söyledi. Ön panjur sisler farlar kesin değişiyormuş .İçinde ne var sır gibi saklıyorlar. Kolçat standart olmuş. Artık çıkarsınlar beklemekten sıkıldım kavuşmam lazım tekrardan ...

remuta, sen değil olcaykarakaya aylardır bekliyor, hepimiz tanığız. Sen beklemeye yeni başladın. ;D

Bu makyaj sorunu sevgili olcayı ihtiyarlattı. ;D

İnşaallah her şey gönlünüze göre olur.

olguncandan' Alıntı:
remuta, sen değil olcaykarakaya aylardır bekliyor, hepimiz tanığız. Sen beklemeye yeni başladın. ;D

Bu makyaj sorunu sevgili olcayı ihtiyarlattı. ;D

İnşaallah her şey gönlünüze göre olur.
Ne ayı yıl oldu ??? İnşallah Türkiyede makyajlı duster'ı alan ilk kişilerden biri olacağım.

olcaykarakaya' Alıntı:
Ne ayı yıl oldu ??? İnşallah Türkiyede makyajlı duster'ı alan ilk kişilerden biri olacağım.
Duster çalınalı 6 ay oldu o gün bugün bende beklemedeyim. Bunda da bir hayır vardır deyip kaskodan parasını aldık yeni kasa alırız dedik ama süre çok uzadı. Balığa gidiyorum hanımın micrası var ne dağa taşa çıkabiliyorum ne de arabaya malzemelerim sığıyor. Affınıza sığınarak benim durumum daha içler acısı . Eleştirenide var veryansın edenide ama ben çok çok memnundum Duster'imdan ... Özlem büyük yani ...

yüce yaradan tez vakitte kavuştursun her ikinizide duster larınıza .sabrın sonu selamattir :smiley: :smiley: :smiley:

Cogunuzun zaten bildigini dusundugum bir konu var,
Logan ve symbol artik ayni araclar sadece isimleri ulkeden ulkeye degisiyor. Sanderoda da clio V den alinan bazi parcalar kullanilmis.

Acaba diyorum yeni reno captur dusteri ne yonde etkiler ? Dusterin makyajli hali zaten zamlandi bi yandan captur da 41 bin liradan basliyor. E o zaman fiyatlar bu kadar yakin olunca yeni dusterdan beklenti artmazmi , artmamalimi ?

eski Dusterlere uyan modifiyeler olsa bari... (far-tampon,ızgara,vs uyumlu olsa yani)... ;)

remuta' Alıntı:
....ne dağa taşa çıkabiliyorum ne de arabaya malzemelerim sığıyor. Affınıza sığınarak benim durumum daha içler acısı . ...... ben çok çok memnundum Duster'imdan ... Özlem büyük yani ...

Sahiden durumun içler acısı.... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri