Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ...
Merhaba Arkadaşlar,
dün babama düşündüğümüz yeni reno captur için bayiden aradılar,
test arabası tam da onun istediği gibi otomatik ve benzinli bir araçtı.
Araba modus modelinin üzerine geliştirilmiş 4x2 bir araç,
çok parlak ve güzel bir turuncu rengi var, içinde de yer yer turuncu renk hakim ve cıvıl cıvıl bir araç.
alt yüksekliği 20 cm dediler, yani duster 4x2 ile aynı sanırım. direksiyon çok rahat fakat bozuk yolda
direksiyon kutusundan olduğunu düşündüğüm titreşimi ve hafif bir lokurtuyu içeri alıyor. 7'lik multimedya müzik sistemi vardı. etrafa çok hakim, yüksek ve ferah cam yapısı sayesinde çok rahat kullanıma sahip.
1,2 turbo motor sollamalarda isteneni sağlıyor. aynaları çok değişik fakat iyi görüş sağlıyor.
vites tiptronik olarak kullanılamıyormuş, yokuş destek sistemi sayesinde geri kaydırmıyor.
iç dizayn ve plastik kalitesi hayli gözterişli ve güzel. göstergesler yeni clioya benziyor.
araç zaten yeni clionun cibi gibi durmakta. duster'dan yaklaşık 17-18 cm kısa olmasına rağmen arka koltuklar 15 cm ileri geri kaydırmalı olduğu için, en öndeyken bile benim gibi 1,75 - 100 kiloluk bir adam sıkışmadan ve dizleri ön koltuğa deymeden rahatça oturabiliyor. bagaj 2 kademeli, sert taban altında yine eşya koyacak bir yer var. benim fikrim altına ayk konulsaymış gerektiğinde çok güzel piknik masası olurdu
otomatik 1,2 turbo motor başlangıç fiyatı 47.000 TL. bu fiyatı ile değil ama baz model olan 0,9 cc turbo motorlu standart donanımlı modeli (41.900 TL'den başlıyor) ile duster'a rakip olacağını düşünüyorum. şunu da belirtmeliyim, ben bu aracı alırmıydım? hayır, neden diye sorarsanız, öncelikle 4x2 ve bu kadar gösterişli ve güzel bir araç olduğu için ancak evin önünde durur, dağa bayıra ve çamura kesinlikle sokmazdım, kıyamazdım
yani otomatik vitesi çıkarsa hala duster diyorum,
selamlar