MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remuta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,389
Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ...

bende bunları buldum iç tasarım..

duster iç.jpg

Renault-Duster-Facelift-New-Model.jpg

Renault-Duster-Facelift-2.jpg

Renault-Duster-facelift-front.jpg

Renault-Duster-facelift.jpg

Etiketler

avrupada duster'ın otomatiği çıkmış diye okumuştum,
türkiyede çıkar mı acaba? gerçi ülkemizde otomatik pek tutulmuyor nedense.
1 tane golf, 2 tane mercedes, 1 tane corsa otomatik kullandım, şuan ssangyong otomatik pikap kullanıyorum.
sırf duster otomatik olmadığı için almadım ve ısrarla otomatiğini beklemekteyim.
gerçi captur otomatik çıkmış 51bin lira ama o da 4x2 onula da ancak pikniğe gidilir sanırım :smiley:
galiba beklemeye devam :-\

azizim, ssang işini görür diye düşünüyorum; neden başka bir araca bakıyorsun?

ssang bütün işimi fazlasıyla görüyor, fakat çok büyük (5.15 mt) şehir içinde dar sokaklardan geçme ve park konusunda sorunlar yaşayabiliyorum. eşiminde gerekince kullanabileceği bir araç olarak duster daha uygun görünüyor. ayrıca şuan çok revaçta olan kaşkai'nin otomatik 4x4 fiyatına 2 tane duster 4x4 rahatlıkla alınabiliyor :smiley: yani dusterın parçası daha ucuz ve servis ağı heryerde mevcut (burası biraz duster reklamı oldu gibi :smiley: ) çoğu kişinin aksine duster'ın kaslı yapısı ve tipi benim hoşuma gidiyor, sanırım ssang almam ve kullanmamdan da aykırı araçları sevdiğim söylenebilir.
selamlar

neden ?
şu iç dizayna bıraz daha Önem vermiyor dacia anlam veremıyorum...
Biraz daha zorlasalar çok güzel şeyler olcak ama

Evet, durum anlaşılmıştır kabasakal.

Gerçi ssang'dan daha iyidir ama, Duster'ın manevra yeteneği de çok fazla değil. (Belki de benim yeteneğim çok fazla değil. Sokak/kaldırım kenarı, iki araç arası parklarda biraz zorluk yaşatıyor. Dönüş yarıçapı da biraz hantal/eksik/yetersiz mi acaba....)

DUSTER, Türkiyenin en ucuz 4x4, yaygın servisi, Reno marka desteği, ucuz parça-servis, kaslı kasa tipi, motor hacmi-maliyetler, vb. yönünden en avantajlı araç... gerisi teferruat,reklam,fanatiklik,vs... ;)

arkadaşlar bugün itibariyle dacıa nın resmi sitesinde duster advanture 46700 le satışa sunulmuş 90 beygir olarak

Duster

Duster

DIŞ GÖRÜNÜŞ
Siyah / gövde rengi ön ve arka tampon S
Krom renkli ön ve arka koruma kızakları S
Siyah renkli tavan barları S
16" Siyah jant S
Metalik renk O
Parlak siyah dış dikiz aynaları S
Siyah far maskeleri S
Paçalık S
Parlak siyah ön ızgara S
Önde kırmızı çekme halkası S
Tavanda spot ışıklar S
AKTİF VE PASİF GÜVENLİK
Sürücü hava yastığı S
Manuel olarak devreden çıkarılabilen ön yolcu hava yastığı S
3 noktadan bağlantılı yüksekliği ayarlanabilir ön emniyet kemerleri S
3 noktadan bağlantılı 3 arka emniyet kemeri S
2 adet yeni nesil yükseklik ayarlı ön kafalık S
Sürücü emniyet kemer ikazı S
Ön yolcu emniyet kemer ikazı S
Arka sırada yan koltuklarda çocuk koltuğu için Isofix bağlantı sistemi S
ABS (Anti Blokaj fren sistemi) S
OTOMOBİLİN KORUNMASI
Immobilizer S
SÜRÜŞ VE KONTROL DONANIMLARI
Hidrolik direksiyon S
GÖRÜŞ
Ön sis farları S
İçerden manuel olarak ayarlanan dış dikiz aynaları S
Rezistanslı arka cam ve arka cam sileceği S
ISITMA - HAVALANDIRMA
Klima S
4 hızlı ısıtma ve havalandırma sistemi S
KONFOR
Uzaktan kumandalı merkezi kilit S
Elektrikli ön camlar S
Yüksekliği ayarlanabilir direksiyon S
Portatif küllük + Çakmak S
Bagaj aydınlatma lambası S
KOLTUKLAR VE İÇ GÖRÜNÜŞ
Arka sırada 1/1 yatırabilir koltuk sırtlığı S
Orta konsol Parlak siyah
Havalandırma ızgaraları çerçeveleri Beyaz
İç ön kapı kolları Beyaz
Ön kapı içi cepleri S
Özel Duster koltuk döşemeleri S
Kauçuk paspaslar S
MULTİMEDYA
Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W S
GPS Navigasyon sistemi S
S : Standart
O : Opsiyon
OP : Opsiyon Paketi
- : Mevcut değil

Laureate New Age versiyonunda mevcut opsiyon paketleri:

Görünüm Paketi: Krom renkli ön/arka koruma kızakları, eteklikler, tavan barları, koyu gri dikiz aynaları, koyu gri alüminyum jantlar + Karartılmış arka camlar + deri direksiyon simidi ve vites topuzu

Güvenlik Paketi: ESP, Yan Hava Yastıkları, Ön Gergili Ön Emniyet Kemerleri

Deri Döşeme Paketi*: Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu

*: Deri döşeme paketi seçeneği için Görünüm Paketi ve Güvenlik Paketinin de alınması gerekmektedir.

adventura paket versiyon donanım listesi navigasyon standart???

Merhaba Arkadaşlar,
dün babama düşündüğümüz yeni reno captur için bayiden aradılar,
test arabası tam da onun istediği gibi otomatik ve benzinli bir araçtı.
Araba modus modelinin üzerine geliştirilmiş 4x2 bir araç,
çok parlak ve güzel bir turuncu rengi var, içinde de yer yer turuncu renk hakim ve cıvıl cıvıl bir araç.
alt yüksekliği 20 cm dediler, yani duster 4x2 ile aynı sanırım. direksiyon çok rahat fakat bozuk yolda
direksiyon kutusundan olduğunu düşündüğüm titreşimi ve hafif bir lokurtuyu içeri alıyor. 7'lik multimedya müzik sistemi vardı. etrafa çok hakim, yüksek ve ferah cam yapısı sayesinde çok rahat kullanıma sahip.
1,2 turbo motor sollamalarda isteneni sağlıyor. aynaları çok değişik fakat iyi görüş sağlıyor.
vites tiptronik olarak kullanılamıyormuş, yokuş destek sistemi sayesinde geri kaydırmıyor.
iç dizayn ve plastik kalitesi hayli gözterişli ve güzel. göstergesler yeni clioya benziyor.
araç zaten yeni clionun cibi gibi durmakta. duster'dan yaklaşık 17-18 cm kısa olmasına rağmen arka koltuklar 15 cm ileri geri kaydırmalı olduğu için, en öndeyken bile benim gibi 1,75 - 100 kiloluk bir adam sıkışmadan ve dizleri ön koltuğa deymeden rahatça oturabiliyor. bagaj 2 kademeli, sert taban altında yine eşya koyacak bir yer var. benim fikrim altına ayk konulsaymış gerektiğinde çok güzel piknik masası olurdu :smiley: otomatik 1,2 turbo motor başlangıç fiyatı 47.000 TL. bu fiyatı ile değil ama baz model olan 0,9 cc turbo motorlu standart donanımlı modeli (41.900 TL'den başlıyor) ile duster'a rakip olacağını düşünüyorum. şunu da belirtmeliyim, ben bu aracı alırmıydım? hayır, neden diye sorarsanız, öncelikle 4x2 ve bu kadar gösterişli ve güzel bir araç olduğu için ancak evin önünde durur, dağa bayıra ve çamura kesinlikle sokmazdım, kıyamazdım :smiley: yani otomatik vitesi çıkarsa hala duster diyorum,
selamlar

Adventure da navigasyon standard ama bu saç cantlar olmamış
1519184843753174847.jpg

Bugun izmir bayilerini arayip bu adventure nedir diye sordum , saticilar benim ambiance'si teleffuz edemedigimi sandi. Koca izmirde adventure nin noldugunu bilen yetkili satici yok. Ne zaman gelecegini bilmedikleri gibi ne oldugunuda bilmiyorlar yani.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR