LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,681
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

aahhkatibim_34' Alıntı:
ERTUĞRUL BEY, fotoğraflar gezinizin elbetteki görünen bir kaç karesini yansıtıyor, görmediğimiz fotograflıyamadığınız nice görüntüler, vardır, karadeniz gerçekten görülmesi gereken bir bölgemiz,insanlarıyla, suyuyla toprağıyla, dağıyla tepesiyle, tulumu ve kemençesiyle, her bir görüntüsü görülmeye değer,bir karadenizli olarak, herkesin keyif alarak döndüğüne memnun oldum, görüntülerin birinde masada kamera görünüyor, kameraya çeken arkadaşlar olmuş sanırım, yol boyuncamı çektiler yoksasadece Arhavideki festival görüntüsü iç in mi çekim yapan kameraydı acaba, gezi boyunc açeken kamera olduysa , video görüntülerini görmek isterdik,
Tabiiki burda yayınlanan ve yayınlanacak olan görseller dahil bizlerin tanık olduğu güzelliklerin çok küçük bir bölümüdür yinede fikir verebilir ..Ben dahil birçok arkadaş video çekimi yaptık ama onları düzenleyip yayınlamak takdir edersinizki çok daha uzun zaman gerektiriyor.. umarım en kısa zamanda onlarıda yayınlıyabiliriz..

Etiketler

teşekkür ederiz ,paylaşımlarınız için, elbetteki her gittiğiniz yerde tanık olduğunuz çok şey olmuştur, hatıralarınızdan silinmiyecek, çektiğiniz ve paylaştığınız resimlerde çok güzel , gerçekten oralara gitmiş kadar olduk,bende ayın 15 inde kısmet olursa gideceğim, 2 yıldır gitmemiştim, resimler bayağı iyi geldi, heyecanımı aldı, zlemişim memleketimi, ama resimin yanında video grüntüsü daha bir canlı geliyor insana, en kısa zamanda bekleriz video paylaşımınızı da , hayırlı akşamlar ,

Havai fişek gösterisi biraz ani başladığından çekimlere geç kaldık benim yakalayabildiğim biraz bozukta olsa tek kare bu ..
Havai fişeklerden sonra neler olduğunu Karadeniz insanını yakından tanıyanlar belki tahmin edebilir :D gecenin o saatinde dört bir yanımızdaki yakın köylerden silah sesleri gelmeye başladı .. Doğu Karadeniz bölgesinde Arhavi silah taşıma ve kullanımının en az olduğu ilçeymiş.. bunu sorunca bizim fişek seslerini düğün var diye düşünmüşlerdir o kadarcık olur dedi Arhavili arkadaşlar ;D

[attachment=1]

DSC01786.jpg

Arkadaşlar;

Geziniz harika geçmiştir umarım Trabzob-Beşikdüzü-Sis Dağı ayağında nacizhane size öncülük yaptık geziden birkaç fotoğraf paylaşalım.

DSC_0030.jpg

DSC_0033.jpg

DSC_0037.jpg

DSC_0038.jpg

DSC_0039.jpg

Gelecek sene mutlaka katılmam lazım bu sene rezervasyonumuzu tatilimizi önceden yapmıştık bu plan sonradan çıkınca iptal edemedik seneye bende sizlerle olacağım arkadaşlar

mustafa' Alıntı:
Sevgili Mustafa Kardeşim,
Sedat Başkan başta olmak üzere siz ve kuzenlerinizin bize gösterdiği o güzel konukseverliği .. evinizi duş alabilmemiz için bize açmanızı, güzelim taze taze BÖĞÜRTLEN ve yöresel AYRAN ikramlarınızı.. ismini şimdi tam hatırlayamadığım o çok lezzetli büyük ağaçlardan topladığınız yabani yemişi .. gecenin o çok geç saatinde bize aracınızla.. telsizinizle yaptığınız detaylı rehberliği... ara moladaki çay ikramını vede kemençe eşliğindeki SALLAMA tabir edilen horon oyununuzu ... o yorgunlukla çıktığımız sisdağında yemekler için yaptığınız yardımlar gibi daha sayamadığım çok büyük diğer fedakarlıklarınızı biz hiç unutmuyacağız ... iyiki vardınız ve hep var olun :smiley: :D :smiley:
Umarım bizim taraflara yolunuz düşerde bizimde kısmende olsa borçlarımızı ödeme şansımız olur....

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Sevgili Mustafa Kardeşim,
Sedat Başkan başta olmak üzere siz ve kuzenlerinizin bize gösterdiği o güzel konukseverliği .. evinizi duş alabilmemiz için bize açmanızı, güzelim taze taze BÖĞÜRTLEN ve yöresel AYRAN ikramlarınızı.. ismini şimdi tam hatırlayamadığım o çok lezzetli büyük ağaçlardan topladığınız yabani yemişi .. gecenin o çok geç saatinde bize aracınızla.. telsizinizle yaptığınız detaylı rehberliği... ara moladaki çay ikramını vede kemençe eşliğindeki SALLAMA tabir edilen horon oyununuzu ... o yorgunlukla çıktığımız sisdağında yemekler için yaptığınız yardım ve fedakarlıklar gibi daha sayamadığım çok büyük diğer fedakarlıklarınızı biz hiç unutmuyacağız ... iyiki vardınız ve hep var olun :smiley: :D :smiley:
Umarım bizim taraflara yolunuz düşerde bizimde kısmende olsa borçlarımızı ödeme şansımız olur....
mustafa bey ertuğrul abinin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum misafirpervleriğiniz için çok teşekkürler ama yemekde bize eşlik etmediniz bunu bir yere yazdım :D yiyenbilir grubuna şikayet edeceğim sizi :D :D :D

bu arada ertuğrul abi ve diğer arkadaşler hepinizden çok özür diliyorum inanın işler o kadar birikmişki resmen arızalı bilgisayarlar içinde yüzüyorum şu an. bir kaç güne kadar toparlayıp resimleri ayırıp atmaya başlıyacağım ertuğrul abi sen devam et açıklama ve resimler içinde sana ayrıca teşekkür ediyorum devamını bekliyorum bende arhavide girdiğim yarışdan bir kaç kare atayım en kısa zamanda reesimleri toparlayıp paylaşacağım :D

39753_414907798380_675938380_4659010_3776147_n.jpg

39753_414907803380_675938380_4659011_1790221_n.jpg

39753_414907813380_675938380_4659013_155788_n.jpg

38578_414912428380_675938380_4659126_5928319_n.jpg

40053_414913108380_675938380_4659146_3456857_n.jpg

ata036' Alıntı:
mustafa bey ertuğrul abinin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum misafirpervleriğiniz için çok teşekkürler ama yemekde bize eşlik etmediniz bunu bir yere yazdım :D yiyenbilir grubuna şikayet edeceğim sizi :D :D :D

bu arada ertuğrul abi ve diğer arkadaşler hepinizden çok özür diliyorum inanın işler o kadar birikmişki resmen arızalı bilgisayarlar içinde yüzüyorum şu an. bir kaç güne kadar toparlayıp resimleri ayırıp atmaya başlıyacağım ertuğrul abi sen devam et açıklama ve resimler içinde sana ayrıca teşekkür ediyorum devamını bekliyorum bende arhavide girdiğim yarışdan bir kaç kare atayım en kısa zamanda reesimleri toparlayıp paylaşacağım :D

Ertuğrul Abi etkinliğe katılan tüm arkadaşlara ben teşekkür ederim.Bizim köyümüze kadar geldiniz bizi mutlu ettiniz yakında bir kapadokya gezisi planlıyoruz geldikmi görüşmek dileğiyle.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Nursel hm,ben belki birkaç arkadaştan daha yorum gelirmi diye baktımdı ama sğl un sizden başkasının ilgisini çekmemişe benziyor :smiley:
fotoğrafı 90 derece sağa yatırıp bakarsanız anlaması kolay oluyor..
a
ertuğrul abi dikkatimizi çektide yorumda yapacaktımda pek bişi anlayamadım ben meselaaa gözlerimi kitledim baktım şaşı baktım amuda kalktım baktım bişeye benzeetemedim. ee yorumda yapmadık ancak dediğin yöntemle fotoğraf anlaşılır duruma geldi.

birtek makineme nasıl girdiğini anlayamadığım bir fotografı yayınlıyorum dediğin cümleye yorum yapmak aklıma geldi ama onuda bilhare yüzyüze yaparım ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri