LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,683
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Tarık Kaçkar TV de dün öğleden sonra Arhavide katıldığınız Off Road yarışını canlı olarak izledim.. senin gibi katılanlar için eminim daha farklıdır ama izlemeside çok zevkliydi :smiley:
Benimde görselleri paylaşmak için biraz düzenleme yapmam gerekecek.. şimdilik Arhavide makinama nasıl girdiğini anlayamadığım ::smiley: :eek: ilginç bir fotoğrafı paylaşmakla yetineceğim ;D

[attachment=1]
Gerçekten bu da nedir :eek: Fotoğrafda oynama yok sanırım. Hakikaten ilginç bir görüntü Ertuğrul bey.

Etiketler

Gayet güzel gidiyor Tarık bey geziniz...
Görseller adına da teşekkürler gerçekten onca işin arasında..:smiley:
sevgiler...

15 gün 4000 km süren yolculuğumuz 08 ağustos 2010 gün saat 00:47 de istanbula varışla sona ermiştir. Bu güzel gezide bize desteklerini esirgemeyen sizlere tüm gezenbilir ailesine off road gruplarına ve değerli üyelerine tüm karadeniz halkına özellikle bu organizasyona inanan katılan ve sonuna dek mücadele eden tüm katılımcılara özellikle başından sonuna kadar gözümüz kulağımız olan en çok emeği geçen Tarık a Ertuğrul a Ahmet e ve Güzel fotoğrafları ve Videol çekimleri için MR.Dekoya başta olmak üzere değerli bu 14 kişiye ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bir daha ki gezimize kadar hoşca sağlıkla kalın
Bulent
Bü-Land

Sevgili BÜ-LAND:smiley: ,
Sağ salim, kazasız belasız dönmenize ve böyle güzel, zahmetli, emek, birliktelik, dostluk ve paylaşım dolu gezinizi bizlerle paylaşmanız adına
asıl biz doğa tutkunları sizlere teşekkürü bir borç biliriz..
Yuvanıza hoş geldiniz..
Sevgi ve esenlikler..

PajeroCat' Alıntı:
Sevgili BÜ-LAND:smiley: ,
Sağ salim, kazasız belasız dönmenize ve böyle güzel, zahmetli, emek, birliktelik, dostluk ve paylaşım dolu gezinizi bizlerle paylaşmanız adına
asıl biz doğa tutkunları sizlere teşekkürü bir borç biliriz..
Yuvanıza hoş geldiniz..
Sevgi ve esenlikler..

hoşbulduk :smiley:

her güzel şeyin bir sonu oluyor hoş geldiniz

Nursel' Alıntı:
Gerçekten bu da nedir :eek: Fotoğrafda oynama yok sanırım. Hakikaten ilginç bir görüntü Ertuğrul bey.
Nursel hm,ben belki birkaç arkadaştan daha yorum gelirmi diye baktımdı ama sğl un sizden başkasının ilgisini çekmemişe benziyor :smiley:
fotoğrafı 90 derece sağa yatırıp bakarsanız anlaması kolay oluyor..

bu gün 13:00 itibari ile evime dönmüş bulunmaktayım gezi ile ilgili detaylı bilgileri ve sırasıyla fotoları en kısa zamanda paylaşacağım
selamlar tarık

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Nursel hm,ben belki birkaç arkadaştan daha yorum gelirmi diye baktımdı ama sğl un sizden başkasının ilgisini çekmemişe benziyor :smiley:
fotoğrafı 90 derece sağa yatırıp bakarsanız anlaması kolay oluyor..
Baktım evet, hayalet yokmuş :D

ata036' Alıntı:
bu gün 13:00 itibari ile evime dönmüş bulunmaktayım gezi ile ilgili detaylı bilgileri ve sırasıyla fotoları en kısa zamanda paylaşacağım
selamlar tarık
Hoşgeldin :smiley: Sen bir dinlen bakalım önce.

selamlar sonunda yozgata döndüm gezenbiliri açabildim ve yazıyorummm. inanılmaz güzellikte bi tur oldu yapımda ve yaında emeği geçen özellikle tarık ve bülente çok çok çokkkk teşekkür ediyorum sağolun dostlar.

ertuğrul abi o senin turdayken bana birazcık anlattığın foto değilmi?

ben varım o fotoda ercüment abi :smiley:))) jeton köşeliii.

hadi bakalım bü-land ve tarık ta eve döndüğüne göre herkese geçmiş olsun diyorummmm inanılmaz güzellikte bi tatil oldu. dinlenmeye fırsat bulamadık ama yaşanmışlıklar herşeye değerrrr.

ben her sene olduğu gibi bu senede dönüş yolunda seneye inşallah 4,sünü düzenleyeceğimiz tur için neler yapılır düşünmeye başladım tarık bülent sizi hiç boş bırakmıcam bu seferrr :smiley:)))

yeni maceralar bizi bekliyorrrrr.

sağlıcaklaa

eczahmet' Alıntı:
selamlar sonunda yozgata döndüm gezenbiliri açabildim ve yazıyorummm. inanılmaz güzellikte bi tur oldu yapımda ve yaında emeği geçen özellikle tarık ve bülente çok çok çokkkk teşekkür ediyorum sağolun dostlar.

ertuğrul abi o senin turdayken bana birazcık anlattığın foto değilmi?
evet o fotoğraftı.. Senin Tek gözlü defender Arhavide Su geçişinde :smiley: tek farın yanıyor olması ve sudaki yansımasıyla ilk gördüğümde benide şaşırtmıştı ;D
Umarım yolun kalan kısmıda sizin için keyifli geçmiştir..
selamlar

[attachment=1]

buda nedir.jpg

aahhkatibim_34' Alıntı:
Ertuğrul bey bir karadanezli daha doğrusu Hopa lı olarak karadeniz insanı için söylediklerinizle gurur duyduğumu belirtmek isterim evet gerçekten karadaneiz insanı çok misafirperver ve sıcak kanlıdırr, daha doğru öyleyizzz, Hopaya giderken benim içinde Hopa resim çekerseniz memnun olurum, Hopaya girişte Sugören Köyü bizim köy, Kazım Koyuncu nun mezarının bulunduğu köy, fırsatınzı olursa mezarını ziyaret etmenizi tavsiye ederim, mezarlığa gidiş yolu yeşilikk içinde, bir yoldur, solunda dere akar, sağınızda fındık bahçeleri, yol alırısınız, keşke orda olsaydımm, karşılardım sizi, Tarik beye de söylemiştim, ama kısmet işte ,Ağustos 15 ndensonra orda olacağımm hayırlısı , size iyi yolculuklar , kazasız belasız, keyif alarak devam edin seyahatinize, sağlıkla dönün, ve yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda gördüklerinizi paylaşırsanız memnun oluruzzz,,
Dönmeden önce köyünüzü ve Kazım Koyuncu'nun Anıt mezarını Tarık ve ailesiyle ziyaret ettik ... gerçekten köyünüz anlattığınız kadar güzeldi..
Kazım Koyuncu'nunda ebedi istirahatgahında huzur içinde uyumasını diliyorum.

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC01876.jpg

DSC01877.jpg

Görselleri düzenleyip sonra yayınlamak istiyordum ama benim geziye hem Ordudan sonra katıldığım gerçeği hemde bendeki görsellerin zaten kısıtlı olduğunu düşününce zaman sıralamasına pek bağlı olmadan kendi kayıtlarımı paylaşmaya karar verdim .. ama videolar için biraz çalışmam gerektiği kesin :smiley:
keyifli paylaşımlar ....

Tarık Jetiyle siteye msj yazıyor

[attachment=1]

Sisdağındaki gece kampından sonra sabah dağın yükseklerine doğru çıkmaya karar verdik ::smiley:

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC01798.jpg

DSC01739.jpg

DSC01741.jpg

DSC01742.jpg

Sisdağı çıkışından devam ...

[attachment=1]

[attachment=2]

Dağda ineklerini otlatan teyzemiz bizden ne istedi dersiniz ::smiley: sadece birkaç plastik poşet ... kendisine verdik elimizde olduğu kadar poşeti de.. doğa oralarda şimdilik o kadar temizki düşünün poşet bulamıyor zorunlu ihtiyaçları için .. umarım hiçte bulunmaz...

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC01742.jpg

DSC01743.jpg

DSC01744.jpg

DSC01745.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri