Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)
ahmet kızılkaya yolda Samsunda buluşup kamp yapacağız ama ahmetin araçta şanzıman problemi var hemen Ömer abiye bi tel abi ne yapalım burası karadeniz kimse yolda kalmaz
yaptığı yönlendirmeler sonucu Ordu da bu sorunu çözebileceğimiz anladık program değişti Samsunda değil orduya gidiyoruz bu gece orda kamp yapacağız dedik ve yola devam ettik
Ordu Off-Road grubu biz gitmeden sorunu haletmişler bile bizi kamp alanına götürmek için bekliyorlar başkanları Kemal bey, Erdinç abi, Muammer bizi Ordu Boztepeye götürdüler kalabalık bir grup halinde hepsinie yürekten teşekkür ediyorum samimiyetlerinden ve o güzel ikramlarından dolayı pidemizi yedik ayranlarımızı içtik ah muammer abi bide beni ünlü etmeseydin çok iyi olacaktı ammeee
üç arabayız her şey çok güzel tüm grup buluştu ve macera başladı dedik
erdinç abi pideler harikaydı emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
boztepedeyiz ordu ayaklarımızın altına hadi biraz gezelim bakalım dedik bir Ordu kadar vardı Ordu grubu izleyin ve görün
orduyu izledik biraz harika bir manzaraydı
boztepede gezip orduyu tepeden seyrettikten sonra bizi karşılayan ordof grubu ile ayrılık vakti geldi tüm ekibe yürekten teşekkürlerimi iletiyorum orada bizlere gösterdikleri içtenlik samimi dostluk ve yardımlarından dolayı muammer abi irtibatı koparmayalım sakın
erdinç abi ilgin için çok teşekkürler kemal başkanım çok teşekkürler her şey çok güzeldi ismini yazmadığım ekipteki tüm arkadaşlarada teşekkürler harika bir ekipsiniz.
evet ordu grubu saolsunlar karşıladılar problemimizi çözdüler ikramlarını sundular ve ayrıldık her şey çok güzel geçti kamp alanındayız 3 araç bira arada artık ekip katılacak kimse yok Sivastan gelecek Bülent kardeşimin aracı aks kesmiş ve yapıp geziye yetiştiremedi canımız sağolsun bi dahaki seneye çadırlar kuruldu çocuklar yattı ekip ufak bi sohbet yaptı tam o sıradaaaa
ana Ertuğrul abi arıyor hayırdır dedim içimden yoksa geliyormu
evet son anda işlerini haletmiş ve kararını vermiş ertuğrul abi yolda geliyor
bu haberden sonra keyifler biraz daha artı ve biraz sohbeten sonra yattık
sabahleyin baktım sesler geliyor hemen dedim valla ertuğrul abi geldi herhalde kafamı çadırdan çıkardım evet doğru tahmin adam gelmiş çayı kahveyi bile hazırlamış
güzel ve keyifli bir kahvaltıdan sonra çadırlarımızı topladık giresunda bekleyenlerimiz var fazla bekletmeyelim
haydi düşelim yollara