LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayt07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,683
Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Döşemeler yenilenirken çektiğim fotolar, taban halısı tavan kaplaması ve koltukları tamemen yenileriyle kaplandı, koltuk süngerleri değiştirildi.

Etiketler

Hay Maşallah mükemmel olmuş,
Off Road için modifiye edecek misiniz?

Ben hala ne renk yapacağıma karar vermedim bu arada :D :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Hay Maşallah mükemmel olmuş,
Off Road için modifiye edecek misiniz?

Ben hala ne renk yapacağıma karar vermedim bu arada :D :D :D :D
Teşekkürler :D offroad için evet bişeyler ilave etmek istiyorum fakat şu an para bitti ;D bir müddet arabaya yatırım yapmaya ara veriyorum, yapacağım ilaveleri de ilerde inşallah paylaşırım.
Renk seçenekleri için görsel aramalar belki size fikir verebilir. ama CT sarısı nı da düşünü derim ;) murat

ayt07' Alıntı:
Teşekkürler :D offroad için evet bişeyler ilave etmek istiyorum fakat şu an para bitti ;D bir müddet arabaya yatırım yapmaya ara veriyorum, yapacağım ilaveleri de ilerde inşallah paylaşırım.
Renk seçenekleri için görsel aramalar belki size fikir verebilir. ama CT sarısı nı da düşünü derim ;) murat

Modifiyesi sırasında bu linkten bilgi alabilirsiniz...
www .boloff. com /2012/03/23/land-rover-discovery-1-v8-off-road-modifiyesi/
http://www.boloff.com/2012/03/23/land-rover-discovery-1-v8-off-road-modifiyesi/

Bakalım Bende Camel rengi düşünüyorum ama daha karar vermedim, belki G4 rengi de olabilir, bordo da var hahahah :smiley: kafam karışık anlayacağınız :D

ict3055' Alıntı:

Bakalım Bende Camel rengi düşünüyorum ama daha karar vermedim, belki G4 rengi de olabilir, bordo da var hahahah :smiley: kafam karışık anlayacağınız :D

çağrı be renk konusunda size birkaç fikrimi söylemek istiyorum
G4 ve CT sarısı piyasada mevcut bence olmayandan yapmak daha cazip,
mesela beyaz piyasada hiç yok ya da daha farklısı rubicon yeşili
bu iki renkte arazi araçlarına çok yakışıyor birinin offroaddaki kullanışlılığı diğerinin marjinalliği
son karar yine size kalmış, bordo renkte çok şık duruyormuş,

murat bey aracınız çok güzel olmuş zevkli sürüşler dilerim

__ C J 7 __' Alıntı:
çağrı be renk konusunda size birkaç fikrimi söylemek istiyorum
G4 ve CT sarısı piyasada mevcut bence olmayandan yapmak daha cazip,
mesela beyaz piyasada hiç yok ya da daha farklısı rubicon yeşili
bu iki renkte arazi araçlarına çok yakışıyor birinin offroaddaki kullanışlılığı diğerinin marjinalliği
son karar yine size kalmış, bordo renkte çok şık duruyormuş,

murat bey aracınız çok güzel olmuş zevkli sürüşler dilerim

G4 piyasada çok, bir kaç tanede Camel disco var...

Bu konuda haklısın...

Zaten ondan kafam karışık....

Ben boyacıya kadar karar veremem zaten hahahah :D

ict3055' Alıntı:

Çağrı Bey sizin de gönlünüze göre bir renk seçiminiz olur inşallah :D verdiğiniz linki de inceleyeceğim sağolun

Murat bütün konuyu bir çırpıda okudum; Çok güzel olmuş aracın, tüpcüde gördüğüm araçtan çok farklı :smiley: Allah iyi günlerde sindirerek kullanmak nasip etsin... Şİmdi sıra modifiye de tampon, sepet, vinç, kep.... Aman Allah'ım daha bir sürü şey var, aynısı benim içinde geçerli. Benim şansım Ünal ile tanışıp kaynaşmam fikirler kafalar aynı :smiley: :smiley: :smiley: Ben tamamı ile o na bıraktım garajı da o açacak :smiley: Araç 10 numara olmuş sadece keşke Atiker yerine telefleks ya da prince olsa idi daha az yakar daha verimli olurdu. boya için karbon fiber kaplama da olurdu aslında, boyacına söyle öyle yok ispanyol falan değil sana marka ve renk kodunu vermek zorunda arazide çizilecek bozulacak; ne yani çin arabaları gibi yedek parçadan mı kazanacak hatta bir yarım litre al koy kenara ince fırça ile rütuşlarını kendin yaparsın. En kısa sürede görüşmek üzere...
C.C.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR