LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayt07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,701

Etiketler
Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

sugur42' Alıntı:
murat kardeş sanırım son fotodaki yengemiz oluyor ne yapıyon murat ne anlıyon bu işlerden der gibi bakıyor diskoya gitti paracıklar...)))rengine gelince camel tropy yada mat turuncu önerebilirim camlar renkli olmak kaydıyla(dışarıyı göremeyecek kadar değil haaaaa) yada doğağa en uygun renklerden biri olan kahve yada yeşil tonları önerebilirm (kahve yeşil tonu aslanınızı şehirde fark ettirmez kükremediği sürece ki buda 3000 cc üstü arabalarda güzel oluyor) sağlıcakla kalın
Teşekkürler, :smiley:

Arkadaşlar Land boyadan çıktı, maşallah kara inci olmuş
Aracın her yeri ve üzerindeki tüm plastik ve metal parçalar ayrı ayrı boyandı plastik parcalar için özel mat plastik boyası yapıldı.
bir kaç foto ekleyip beğenilerinize sunalım :D

fotoğraf (1).JPG

fotoğraf (2).JPG

fotoğraf (3).JPG

fotoğraf (4).JPG

fotoğraf.JPG

İyi günler
Murat bey
Aracınızın boyası çok güzel olmuş,özel mat plastik boya ve markası hakında bilgi verebilirmisiniz.
Aracınızı güle güle kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Murat bey
Aracınızın boyası çok güzel olmuş,özel mat plastik boya ve markası hakında bilgi verebilirmisiniz.
Saygılar
Batuhan
Teşekkürler Batuhan Bey :D ustama sorayım O demişti onun için özel boya almamız lazım yoksa boya dökülür zamanla diye. Ben sizin için ismini öğrenir bilgilendiririm

saruhan' Alıntı:
İyi günler
Murat bey
Saygılar
Batuhan

Batuhan bey tekrar selam, maalesef ustam boyanın adını tüm ısmarlarima rağmen vermedi. Sadece ıspanya mali olduğunu öğrendim :smiley: plastik boyamak icinmis.

İyi günler
Murat bey
İlginiz için teşekkürler
Saygılar
Batuhan

çok şık duruyor boyası ,güle güle kullanın şimdiden...
benimde merak ettipğim off road aşamasında bu mat boyalar normale göre daha mı az zarar görüyor, bir çok arkadaş mat siyahı tercih ediyor da,merak ettim.

Selamlar,
Teşekkürler, zarar görmesinden değil, zaten hangi boya olursa olsun matta olsa kötü kullanımda zarar görecektir. Bence marjinal renkler araçlara cok daha fazla yakısıyor bundan dolayı sanırım.
Ben CT sarısı ve mat siyah arasında kaldım baktım ki siyah inci daha güzel olacak onu yaptırdım, herkezin renk tercihi farklı tabi :D

Selam
Biraz boyadan bahsedeyim, mat siyah ve üzeri vernikli, güneşte hafif parlak ama gölge ve gecede karanlık :D plastik aksamlarda mat siyah oldu. Araç boyadan sonra camcıya verildi su an kaportacıda ve toplanmaya başlanıldı. ön camı sökerken zarar gören ve zaten eskimiş olan çıtaların yerine ingiltere ve türkiyeden yen çıta alındı. Merkezi kapı kilitleri ve uzaktan kumandası da değişecek. Sonrasında döşemeciye gideceğiz. gelişmeleri paylaşacağım. Murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR