Letonya, Rigaaaaaa...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edebiyatçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,961
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG_4217 (Large).jpg

IMG_4220 (Large).jpg

IMG_4222 (Large).jpg

IMG_4229 (Large).jpg

Etiketler

Böylece bir hafta süren Letonya ve Litvanya gezimizin sonuna geldik. Dönüşleri ve uçak yolculuklarını pek sevmem ama bulutların üstünde olduğum bu görüntüye bayılıyorum.

[attachment=1]

P1000553 (Large).jpg

Resimler ve anlatım çok hoş hocahanım. Zevkle okuduk. Yollarda olma fikrinin veya yola çıkma isteğinin ne demek olduğunu az çok bilirim.
Bir sonaki gezinizde görüşmek üzere, ellerinize sağlık.

kayzer' Alıntı:
Resimler ve anlatım çok hoş hocahanım. Zevkle okuduk. Yollarda olma fikrinin veya yola çıkma isteğinin ne demek olduğunu az çok bilirim.
Bir sonaki gezinizde görüşmek üzere, ellerinize sağlık.

Kasımda Kıbrıs, şubat tatilinde de İngiltere var planlarda. Nasip olursa zevkle paylaşırım. Sizin de yolunuz hep açık olsun.

inanilmaz begendim fotograflari harika bi ulkeymis gercekten seni sasirtmis benide cok sasritti resimleri gorunce:smiley:hatta simdiden yeter bukadar amerika avrupayi gorelim diye esimin basinin etini yemeye basladim gokcen abla:smiley:GEZEN BILIR SEN GEZ BIZ ARKANIZDAN GELIRIZ:smiley:

houston-TX' Alıntı:
inanilmaz begendim fotograflari harika bi ulkeymis gercekten seni sasirtmis benide cok sasritti resimleri gorunce:smiley:hatta simdiden yeter bukadar amerika avrupayi gorelim diye esimin basinin etini yemeye basladim :smiley:GEZEN BILIR SEN GEZ BIZ ARKANIZDAN GELIRIZ:smiley:

Gel takıl bana şubat tatilinde İngiltere'den başlayalım. Biraz da bebek severiz.:smiley: Ben elli günlük bebekle karadeniz turu yapmıştım. Seninki de alışsın.

harika bir konu olmuş bu arada ingilizceniz iyi herhalde orta seviye biri için yeterl mi acaba buralarda gezmek?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.