Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,651

Etiketler

Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

vallahi daha olgunlaşmış birşey yok
her an içkiyi yasaklayabilirim
kim ne diyecek diye öyle bir gezi düşüncesi var ben 50 yıl içmesem aklıma gelmez
hani erkek erkeğe ya ne yaparız ne yapmayız fikir ogunlaşsın bakarız...
amaç off road doğa gezi keyifli bir gün geçirmek..
hanımlar olmadımı daha bir rahat dalarız çamura diye düşünüyorum..
fikir beyanı serbest.

TERRANO 1.' Alıntı:
vallahi daha olgunlaşmış birşey yok
her an içkiyi yasaklayabilirim
kim ne diyecek diye öyle bir gezi düşüncesi var ben 50 yıl içmesem aklıma gelmez
hani erkek erkeğe ya ne yaparız ne yapmayız fikir ogunlaşsın bakarız...
amaç off road doğa gezi keyifli bir gün geçirmek..
hanımlar olmadımı daha bir rahat dalarız çamura diye düşünüyorum..
fikir beyanı serbest.
içkiye karşı olduğumdan değil,ancak bu tarz gezilerde uygun olmadığını düşünüyorum.konaklamalı bi organizayonsa katılanların bileceği bişi.size iyi eğlenceler kazasız belasız bi gezi olsun.hard offroad için donanımsızsız.bf at lastikli standart suzuki vitara aracımız.

bayayhan' Alıntı:
Alıntı Ekle
1 - Rıdvan KAYACI - 2006 Freelander TD4 HSE - İstanbul - İrt No: 0541 212 77 55
2 - Erkan DEMİRCİ - 1987 NİSSAN TERRANO 2.7 Tdi İstanbul tel. 0541 455 66 05
3 - Mehmet BAYRAMOĞLU - Binek araç - İstanbul tel. ??
4- Mustafa ELBAŞ 2006 Mitsubishi Pajero 3.2 DİD Tuzla/İst. 0532 4231992
5-Batuhan YEL 2006 Freelander TD4 HSE - Istanbul irt: 0532 372 37 29

6- A.Kadir ZAİMOĞLU 2004 Freelander TD4 SE - İZMİT irt: 0 532 7165675

8-ayhan aydın-----2002 wj -jeep --istanbul.o542 5852679 bir aksilik olmaz inşallah..

Bizde kartepeye gitmeyi düşünüyorduk bu hafta konu başlığını görünce otarafa geçerken sizlerlede bi görüşmek isteriz yeni off roadcular olarak saat 11 gibi ararsak yardımcı olabilrsiniz sanırım doğrumu ?

HAKDANEFE' Alıntı:
tyt.fan' Alıntı:
saolun içki varsa biz yokuz,mangal ,doğa tamamda.tavsiye için teşekkür

içki nereden çıktı yahu
selam.eşleri henüz offroada adapte olamamış iki doğa severiz.standart araç at lastik suzukili iki erkek için aile ortamında planladığınız gezide kontenjanınız varmı diye sordum.terrano nikli arkadaş içki sazlı sözlü bi gezi linkini yazıp bunu tavsiye ederim demiş.kibarca gelmeyin dedi anladığım kadarıyla.bende maksat doğa gezme vs içki bize uymaz dolayısıyla o gezi bize uymaz yazdım.bu konu ile ilgili değil

terrano arkadaşın mesajından sonra istanbul içinde arayışa girdik.vadili nikli ömer beye yeşilvadide gezi projeniz varmı sordum.cemafer nikli cem bey suzukicilerin abanta gitme planı var dedi.yarın birlikte gelmeyi düşündüğüm arkadaşımla (AL1820) netleştireceğiz.tanışmak ve sizlelerle olmak isteriz tabi.yarın kesinleşirse listeye bizide eklermisiniz mesajı yazarım.ilginize teşekkür ederim.

Arkadaşlar her şey net, ortadayken gidip çalıya dolaşmanın kimseye faydası yok.Şartlar ortada. Gelen arkadaşlar en iyi şekilde tanışıp günü ve mekanı paylaşma gayretindeler,bu hal üzere ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi olur.

nerede buluşulacak kartepedemi otelin orada, yoksa istanbuldan konvoy yaparmıyız.

Uzun yolda konvoy sağlıklı olmaz herkesin kullandığı hız farklı,en uygunu maşukiyede buluşup ordan kartepe çıkmak olacaktır diye düşünüyorum.Bir de son durum nedir Rıdvan abi net bi şekilde yazarsan bizde kendimizi ona göre ayarlayalım.Saat kaçta nerde buluşuyoruz ve basitçe katılım şartları/gereksinimleri neler Başlığın ilk mesajına eklersen sevinirim.Maşukiyeden sonra da ben elimden geldiğince yardımcı olucam rehberlik konusunda.Saygılar..

selamlar, hayrlı günler sn. ahali ya istanbul çıkışında buluşalım yada izmit çıkışında her ikiside bana uyar.Eyer istanbul cıkışında buluşursak yol da konvoy kurallarına ve katar tarzı bir silsile oluşturulp gidersek bunu göz önünde bulundurup ona göre gitmemiz gerekir.Buna itiraz yoksa bana uyar.Yada herkes kafasına göre ya yavaş yada hızlı giderim derse oda bana uyar.İzmit çıkışında buluşmak kaydı ile.Sapancadan yada derbent yan yoldan mı o kararıda oraya hakim iyi bilen birileri tayin etsin bizde ona uyalım.Şimdilik diyeceklerim bu kadar.gelen yazılara göre durum değerlendirmesi yapıp yazışalım.Hayrlı cumalar.

Sn. batuhan kardeş ben yazıyı yazarken siz yollamışsını bile ,yazdıklarım sizin yazıyı okumadan evvelki halidir.bilinsin.size katılıyorum yazışalım.Maşukiye yerine de sapanca demişim.Şimdilik maşukiye de Nokta oluşacak gibi.sadece saat ve kalıtım tain edilecek.O da gün içinde sanırım hal olacak gibi görünüyor.Bu arada bende BİNEK arac var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR