Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,593
Ynt: Land Rover Freelander Kartepe ve Civarı Tanışma Gezisi (12 Şubat 2011)

Zincir bulundurduğunuz takdirde sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.Yine de binek araç için biraz ağır kaçabilicek bir yol var 1.5-2km lik son kısım.

Etiketler

s.a arkadaşlar istanbul üsküdardan yazıyorum ben mustafa akkuş tel 05308754759 ofrod aracım yok bende doğa düşkünü olarak gezinize katılmak isterim kabul buyuran olursa giderlere ortak olurum saygılar..

AĞASAR' Alıntı:
s.a arkadaşlar istanbul üsküdardan yazıyorum ben mustafa akkuş tel 05308754759 ofrod aracım yok bende doğa düşkünü olarak gezinize katılmak isterim kabul buyuran olursa giderlere ortak olurum saygılar..
mustafa kardeş benim pajero da yer var.Pendik kaynarca ya gelebilirsen alabilirim seni de

mustafa bey tabiki gelebilirim zevkli geziyi kacırmak istemem öncelikle ilginden dolayı çok tşk ediyorum saat kaçta nereye geleyim..

Konu etkinlikler sayfasına taşınıp sabitlenecektir.

Başlıkta modifiye edilmiştir.

Sn.sevgili tain edici başı tezzmertek kardeşimiz murat bey(ammada uzun ettim.)ilginze teşekür ederim iyimisiniz.yüzyüze görüşmesek te arada bir böyle bir hal hatır selam babından sizi bir sorayım dedim.izmire selamlar ve de kolaylıklar dilerim.

Tayin Edici değil de düzenleyeci olsam.??

Etkinliğinizi yaptıktan sonra açılacak konu Off Road Gezilerimiz - > Marmara Bölümüne açılabilir.
:smiley:

hocam benim aklım o an okadarına yetti sizin gibi olsun düzenleyici olarak düzelteyim. Direksiyon sizde ..

ahali akşam oldu kimseden bir hareket yok nerdesiniz ne yapıyoruz.sabah kacta nerede buluşuyoruz ben Pendik Kurtköy üzerinden ailece yola cıkacağım inşaallah.ama nasıl nereye?

Arkadaslar sabah 9 ile 10 arasinda masukiye meydan da bulusup hareket edecegiz. Kahvaltımizı uygun bir alanda ailecek yapacagz. Gezi rotamızı beraberce planlayacagız. Hava civarda cok iyi acik ve gunesli bir gun olacak. Irt icin 0541 212 77 55 ten ulasabilirsnz. Gezimiz herkese acıktır .Gorusmek uzere.

arkadaslar dunden beri sülüklü gölde kamptaydım yazamadım. Yeni dagdan indim şehre. :smiley: adapazarından gelcem ben buradan katılan olursa sabah alabilirim. Teksizi olan arkadaslar kanal 7 den iletime gecebilir. Gezimizde alkol kullanılmayacaktır. .

Terrano biz 2 araç kurtköyden otobana bağlanacağız saat 09.00 da iştirak edersen peşpeşe gideriz

Arkadaşlar ailece sabah 8.30 gibi kurtköy gişelerinden yola cıkmayı düşünüyorum.isterseniz OPET te Hava VE su ikmal yerinde bulunşalım.mavi opel corsa çok kirli rengini secemeyebilirsinz.irtibat tel 0532 337 66 26 binwk arac 3 kişiyiz.Vira Bismillah.

arkadaşlar ben izmir den misafir bekliyorum
sabah gelme saatlerine göre onları da alıp çıkmalıyım
yetişirsek sorun yok ama geç kalırsam siz programınızı bozmadan devam edin
bu sebepten sabahki duruma göre ben size gsm den ulaşırım
geç kalırsam maşukiye de veya piknik yerinde buluşuruz cb band fm 7. kanaldan veya gsm den
yer tarif ederseniz gelirim.
yarın görüşmek dileğiyle hepimize hayırlı yolculuklar.

TERRANO 1.' Alıntı:
arkadaşlar ben izmir den misafir bekliyorum
sabah gelme saatlerine göre onları da alıp çıkmalıyım
yetişirsek sorun yok ama geç kalırsam siz programınızı bozmadan devam edin
bu sebepten sabahki duruma göre ben size gsm den ulaşırım
geç kalırsam maşukiye de veya piknik yerinde buluşuruz cb band fm 7. kanaldan veya gsm den
yer tarif ederseniz gelirim.
yarın görüşmek dileğiyle hepimize hayırlı yolculuklar.
misafirlerini de seni de bekleriz.. Tel ile bilgi verirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri