Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,298

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

discovery-V8' Alıntı:
Yok yahu o ayrı proje ama kupasına ihtiyacımız yok , kalbi v8 olacak, çekiciyle dolaşacak yırtıcı cinsten birşey ;)

üzerinden motor, arka kovan, klima , arazi , şanzıman ve hidrolik direksiyon u aldık gerisi kuzu kuzu bekliyor, Diğer araçtan çıkan şanzıman, arazi ve arka kovan ona takılacak, hatta takıldı, çok hafif olacağı için hidrolik direksiyona ihtiyacı olamaycak, kupası olmayacağı için klimayada ihtiyacı olmayacak , gözünün önüne bowler i getir ;D ;D ;D ama daha büyük motorlusu, daha büyük lastiklisi, daha hafifi ve daha yükseği ;D ;D ;D

OOO Öyle desene abi tahmin edebiliyorum
sadece off road olacak diyorsun :smiley:)) şimdiden merak etmiyorum desem yalan olur :smiley:

Anlımızın akıyla 6 aydır uğraşmakta olduğumuzu batmadan ve 100K TL yi aşmadan bitirebilirsek sıra ona gelecek ;D ;D ;D ;D

Bence Garaj Bölümünde yeni bir yapım hikayesi olarak başlık açmak lazım, süper bir çalışma kesinlikle aralarda kaybolmaması gerekli örnek alınacak bir hikaye oluyor. Merakla devamını bekliyoruz, elinize emeğinize sağlık.

Yavuz bey video çekimi falan da yapıyormusunuz ? iş bittiğinde güzelce montajlanarak harika bişey olabilir..;)

BİR ARABA DOĞUYOR Programın ismi bu olsun gecekten tamzamanlı bir çekim müthiş olur hatta bizim tv de arkadaşlar (gezenbilir ci)var onlara haber verelim olayı belgeselleştirip telif hakkı yerine araçları yaptıralım

dron' Alıntı:
BİR ARABA DOĞUYOR Programın ismi bu olsun gecekten tamzamanlı bir çekim müthiş olur hatta bizim tv de arkadaşlar (gezenbilir ci)var onlara haber verelim olayı belgeselleştirip telif hakkı yerine araçları yaptıralım
bir araç en fazla 3 bölümü kurtarır. ondan sonra her üç bölüme bir araç ,tv kanalı sponsor araç bizden tadilat kanaldan. :smiley::smiley:

Offroadpassion' Alıntı:
Bence Garaj Bölümünde yeni bir yapım hikayesi olarak başlık açmak lazım, süper bir çalışma kesinlikle aralarda kaybolmaması gerekli örnek alınacak bir hikaye oluyor. Merakla devamını bekliyoruz, elinize emeğinize sağlık.

Hakan garaja girecek bundan önce disco var , ama tam bitirip sonra konu açmayı düşünüyorum .

aaltindeger' Alıntı:
bir araç en fazla 3 bölümü kurtarır. ondan sonra her üç bölüme bir araç ,tv kanalı sponsor araç bizden tadilat kanaldan. :smiley::smiley:

En az 20 bölüm çıkar tamamından , her aksama bir bölüm ayırsak belki 20 yi bile geçer, şasi 1 bölüm, motor 2 , şanzıman 3, arazi 4, arka diff detroit locker takılması 5, ön diff arb takılması, modifiye yürüyen( poly bush, ön arka açılı kol, çift kardanlı ön şaft, helezon,amotrisör modifikasyonları fren boruları, denge amortisörü) gibi en az 2 bölüm buradan çıkar, 38 lastik için yürüyen aksam modifikasyonları ve hesapları , jant ve kupa modifikasyonlarıen az bir bölüm etti 8 , kaporta montajı ayarlanması, sökülmesi boyanması toplanması tekrar boyanması, fırınlanması en az iki bölüm etti 10 , elektrik tesisatı bir bölüm, yalıtım bir bölüm, iç döseme bir bölüm, camlar , klima, vebasto, hava tankı, çift akü, ince detayların montajı, vinç tampo, muhafazlar, vinç montajı, motor tuning, testler, çift paralael bağlantılı ağır hizmet rot kolları ve ayarları .......................... çıkar bir 20 bölüm kesin ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hakan garaja girecek bundan önce disco var , ama tam bitirip sonra konu açmayı düşünüyorum .

En az 20 bölüm çıkar tamamından , her aksama bir bölüm ayırsak belki 20 yi bile geçer, şasi 1 bölüm, motor 2 , şanzıman 3, arazi 4, arka diff detroit locker takılması 5, ön diff arb takılması, modifiye yürüyen( poly bush, ön arka açılı kol, çift kardanlı ön şaft, helezon,amotrisör modifikasyonları fren boruları, denge amortisörü) gibi en az 2 bölüm buradan çıkar, 38 lastik için yürüyen aksam modifikasyonları ve hesapları , jant ve kupa modifikasyonlarıen az bir bölüm etti 8 , kaporta montajı ayarlanması, sökülmesi boyanması toplanması tekrar boyanması, fırınlanması en az iki bölüm etti 10 , elektrik tesisatı bir bölüm, yalıtım bir bölüm, iç döseme bir bölüm, camlar , klima, vebasto, hava tankı, çift akü, ince detayların montajı, vinç tampo, muhafazlar, vinç montajı, motor tuning, testler, çift paralael bağlantılı ağır hizmet rot kolları ve ayarları .......................... çıkar bir 20 bölüm kesin ;D

Hocam şunun kitabını yazsana sen ;D evde handbook dan fazla bişi yok zaten o da olsun walla ;D

işte işin içindeki adamla dışardan bakan adam farkı:smiley:) bari 13 bölüm olsun tutarsa devamını çekeriz hesabı :smiley::smiley:

Merhabalar, bu da benim arkadaş (1999 P38 4.0)... Plaka Gürcü... Yeniyim henüz, bakalım daha ne fotolar koymak nasip olur :smiley:

1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri