Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,307
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

sword7' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzel, çekeninde poz vereninde eline sağlık :smiley: Yalnız tuzlu su araçlar için zararlı olmuyor mu?

Kesinlikle doğru. Denizden çıkınca doğru yıkamacıya gittim. İçi, dışı, altı, üstü, motoru heryerini yıkadım bir güzel. Şimdiye kadar böyle temizlenmemişti. Arabanın içine kova kova su dökerek yıkadım, yıkamacı şaşkın şaşkın bakıyo, "adam kafayı yedi" demiştir içinden ;D

Ama deniz suyunun faydaları da var. Önceki hafta depoyu söktürmüştüm kaçak var diye, kaçak düzelmişti ama yakıt döstergesi çalışmıyordu, artık çalışıyor :smiley:

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Kesinlikle doğru. Denizden çıkınca doğru yıkamacıya gittim. İçi, dışı, altı, üstü, motoru heryerini yıkadım bir güzel. Şimdiye kadar böyle temizlenmemişti. Arabanın içine kova kova su dökerek yıkadım, yıkamacı şaşkın şaşkın bakıyo, "adam kafayı yedi" demiştir içinden ;D

Ama deniz suyunun faydaları da var. Önceki hafta depoyu söktürmüştüm kaçak var diye, kaçak düzelmişti ama yakıt döstergesi çalışmıyordu, artık çalışıyor :smiley:

:smiley: Tuzlu su daha iletkendir ama ne zamana kadar :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:

Biz tekneyi indirip çıkarıyoruz bir abimle, defenderın kıçı suya girmek zorunda kalıyor, denizle işimiz bitince de gidip derin bir dereden geçiriyoruz aracı. Abimin arka teker pistonları tuzlu sudan kaynayınca tuzlu suya üfleyerek giriyor artık :D Sizin o aracı dereye değil, havuza sokmanız gerekli :D

nkurtkaya' Alıntı:
Bu Defender'lar böyle işte yaa. Karada, denizde, havada, her yerde gidiyo :smiley:

OOOooooooo Nejat ...

görüntü yapmışsın walla.... reha abem de iyi yaklamış..

selamlar

yaw bu defender çok güzel poz veriyor....:smiley:

Reha, Nejat elinize, gözünüze, yüreğinize sağlık,

selamlar.

img_7319_std[1].jpg

img_704_std.jpg

Felice' Alıntı:
yaw bu defender çok güzel poz veriyor....:smiley:

Reha, Nejat elinize, gözünüze, yüreğinize sağlık,

selamlar.

Benim de en çok beğendiğim 2 resimi seçmişsin Mesut abi. Reha'ya tekrar teşekkürler bu nefis fotoğraflar için.

çok profesyonel fotolar olmuş, reha abi çekti demeseydiniz kesin erol atar çekti derdim:smiley::smiley:

uçan defender reklam panolarına layık bir resim olmuş:smiley:
bu arada araçta gerçekten yakışıklı..

Herkese Selam
1973 model series III aracımın yanına aynı familyadan akrabası olan 1995 model Discovery I 3.9 v8 i ES geldi. :smiley:)

Yeni aracım:
1995 model discovery ;

164.000 km
LPG uygunlanmamış otomatik şanzuman
2" BM ile yükseltilmiş
warn 9000 i winç
safari snorkel
bilstein amortisörler

Selamlar
Ender

big_14296502_c0j.jpg

big_14296502_de6.jpg

big_14296502_di9.jpg

Hayırlı olsun Ender... ben genelde "eldekini satmadan yenisini alma" diyenlerdenim ama, anlaşılan çok cazip bir teklif almışsın. güle güle kullanmanı diliyorum. Neredeyse offroad'a hazır modifikasyonlu vaziyette. Bu kış Disco ile gezersin artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri