Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,285
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

En son krank devir sensör arızasıyla kaldım, Jeep ile ilk kalışımdı ve yıllardır hiç bir aracım çekici görmemişti. ;D Arıza teşhis cihazında bir arıza vermedi ama araba çalışmıyordu sonuçta. Ateşleme olmadığı için oraya yöneldik ve Cengiz Özel'in yardımları sayesinde sorunu çözdük. Bir dağ başında ya da Anadolu'da bir yerde olsaydı baya can sıkıcı olurdu. Tam olarak bilmiyorum ama Defender'ın motorları bana daha basit, daha kolay arızası tespit edilebilir, daha kolay parçası bulunabilinir geliyor. Sonuçta bu araçlar Türkiye'nin her yanında var, ama dediğim gibi sadece tahminim bu emin değilim. V8'e göre daha kolay çözülür sorunlar sanki bu araçlarda ???

Etiketler

MC' Alıntı:
En son krank devir sensör arızasıyla kaldım, Jeep ile ilk kalışımdı ve yıllardır hiç bir aracım çekici görmemişti. ;D Arıza teşhis cihazında bir arıza vermedi ama araba çalışmıyordu sonuçta. Ateşleme olmadığı için oraya yöneldik ve Cengiz Özel'in yardımları sayesinde sorunu çözdük. Bir dağ başında ya da Anadolu'da bir yerde olsaydı baya can sıkıcı olurdu. Tam olarak bilmiyorum ama Defender'ın motorları bana daha basit, daha kolay arızası tespit edilebilir, daha kolay parçası bulunabilinir geliyor. Sonuçta bu araçlar Türkiye'nin her yanında var, ama dediğim gibi sadece tahminim bu emin değilim. V8'e göre daha kolay çözülür sorunlar sanki bu araçlarda ???

:smiley: :smiley: :smiley:

Konu ile alakalı bir mesaj atayım araya, kızmasın moderler :p

img_8231_std.jpg

2009-09-06belgradorman338.jpg

Land 110 larda krang devir sensörü hiç arıza yapmıyor. Ya çok sağlam yaptılar yada gereksiz görüp takmadılar. :smiley: :smiley:

ndoganci' Alıntı:
ayyyyyy, ne çirkin bir araç.... ne bu ???

1993 model LR Defender 110 SW. 200Tdi motor, hidrolik direksiyon, şnorkel, vinç tamponu, vinç, arka diff Detroit Locker, Ön ve arka diff koruma, ön koruma, President Harry II CB, 8,25x16 Michelin XZL (*). Şimdilik budur.

Yakında HD rot kolları, aydınlatmaları ve 2" yükseltme (yay+amortisör) vs. vs.

(*) Designed for agricultural and military use, these tires are some of the strongest tires available for recreational offroad use. The XZL's feature steel-belted sidewalls and multiple steel belts on the tread.

nkurtkaya' Alıntı:
1993 model LR Defender 110 SW. 200Tdi motor, hidrolik direksiyon, şnorkel, vinç tamponu, vinç, arka diff Detroit Locker, Ön ve arka diff koruma, ön koruma, President Harry II CB, 8,25x16 Michelin XZL (*). Şimdilik budur.

Yakında HD rot kolları, aydınlatmaları ve 2" yükseltme (yay+amortisör) vs. vs.

(*) Designed for agricultural and military use, these tires are some of the strongest tires available for recreational offroad use. The XZL's feature steel-belted sidewalls and multiple steel belts on the tread.

kaça satıyorsun kardeş? arsa marsa takası yapar mısın? :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
60 bin harcayana kadar onlar da tamam olur. Daha işin başındayım :smiley:

Güle güle kullanın ..Peki bu 60 000 km'nin tamamını arazide mi yapmayı planlıyorsunuz ? Yoksa işin içine günlük kullanım dahil mi ? Araca ne zaman talip olacağımı bilmek açısından soruyorum..Çünkü çok hoş bir kombinasyon olmuş...

Saygılar

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Güle güle kullanın ..Peki bu 60 000 km'nin tamamını arazide mi yapmayı planlıyorsunuz ? Yoksa işin içine günlük kullanım dahil mi ? Araca ne zaman talip olacağımı bilmek açısından soruyorum..Çünkü çok hoş bir kombinasyon olmuş...

Saygılar

Cenk

bahsedilen 60.000, KM değil TL :D

figo' Alıntı:
Benimkinide 48.500 de aldım az bir para harcadım 53.500 oldu ;D ;D ;D

Allah'tan azcik (!) harcamışsın, kaça aldığını ve kaça malettiğini biliyoruz ;D. Neyse ki hala 6.500 limitin var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri