Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,285
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Sevtap hayırlı olsun, çok güzel duruyor, hayal ettiğin araca ulaşman çok güzel darısı başımıza :smiley: Neye mal oldu desem? ;)

Etiketler

SDC' Alıntı:
Fatihcim Dicimonu pek sevdiğin için daha farklı bir tepki bekliyordum ama şaşırttın beni ;)

İnşallah keyifli bir gezide misafirimiz olursun :smiley:

Otokar olsaydı kısmını hiç düşünmedim ama "Defne" falan olurdu herhalde ;D ;D

güzel espri olmuş. :smiley::smiley: defne ve ender defenderle gezerler :smiley::smiley:

Ercan Bey teşekkür ederim, sizinle tanıştığıma memnun oldum :smiley:

Murat sorunu özelden yanıtlayacağım ;)

MC' Alıntı:
Sevtap hayırlı olsun, çok güzel duruyor, hayal ettiğin araca ulaşman çok güzel darısı başımıza :smiley: Neye mal oldu desem? ;)

Hayırdır Murat , napıcan defenderi , bir toyota prado alsana ;)

Param yok o kadar ;) Bu Defender 90'lar Kozyatağı Carrefour otoparkında ki tümsekleri aşabiliyomuş diye duydum ;D Market için 110'luk daha iyi ama değil mi ??? ;D

Aytuğ için sormuştum, o kendisi sormuş zaten ;) Defender güzel makine, RRC ve D1'de öyle ama onlara göre Anadolu'nun her yanında tamir ettirebilme gibi bir avantajı var :smiley:

MC' Alıntı:
Param yok o kadar ;) Bu Defender 90'lar Kozyatağı Carrefour otoparkında ki tümsekleri aşabiliyomuş diye duydum ;D Market için 110'luk daha iyi ama değil mi ??? ;D

Market için en uygunu RRS. arka amortisörünü alçaltırsın, torbaları yükleyip indirirken belin kırılmaz. :smiley:

MC' Alıntı:

Aytuğ için sormuştum, o kendisi sormuş zaten ;) Defender güzel makine, RRC ve D1'de öyle ama onlara göre Anadolu'nun her yanında tamir ettirebilme gibi bir avantajı var :smiley:

RRC ,D1 ve Defender arasında bir fark yok parçalar hep aynı. ;)

MC' Alıntı:

Motor arıza yaptıysa zaten arabanın ne olduğu önemli değilki, LR lar genelde motor arızasıyla pek kalmazlar, diğer arızalardan dolayıda kolay kolay kalmazlar eve kadar döner çoğu. Motor arızasıyla kalıyorsa sahibinin ihmalkarlığındandır, kaputu açıp baktığında herşey elinin aldında, kontrol edilecek 3-5 sıvı tamamsa, kayışlar gergiler tamamsa neden kalsınki?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri