Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,298

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

figo' Alıntı:
İhalede sende mi vardın? Ben biraz fazla verdim düdüğü çalmak için Nejat hocam ;D ;D ;D

Soğuk bir Ankara sabahında, camlarında buz varken görmeye gittiydim senin turuncuyu :smiley: Kısmetten öte olmuyo.

nkurtkaya' Alıntı:
Soğuk bir Ankara sabahında, camlarında buz varken görmeye gittiydim senin turuncuyu :smiley: Kısmetten öte olmuyo.

Akrabalar 40 yıldır bu makinadan kullanıyorlar. Kardeşim de balık avına gittiğinde transporter ile dağda kalmış. Bende ona bi land alıyim dedim. Dediğim gibi akrabalar kanıma girdi. Ben de landcı oldum. Gerçi burda arkadaşlar LR diyor ama bu LAND BU LAND. Kulağa'da hoş geliyor yani. Arazide de iyi gidiyor.

Kaç gündür yağmur yağıyor seller akıyor. Biraz çamur bulma umuduyla girdim ormana. Yerlerde çamur yok denecek kadar az araba kirlenmedi bile, ama çukurlarda su birikmiş :smiley: Cumartesi için eğlence yeri belli oldu ;D

IMG00003-20090910-1826.jpg

IMG00002-20090910-1825.jpg

yunus bager' Alıntı:
Nejat gaza gelem vinç kakacak yer bile bulamassın :smiley:

Gelmem gaza gelmem. Yunus haklı, vinçleyecek bir dal parçası bile yok orda. 10 gün önce o gölün olduğu yerde sadece resmin sağ altında görünen yerinde su vardı. Resimde görünmeyen sol taraftan girip, tepeden inip arka kenardan geçiyordum. Aynı rota denenebilir ama karşıda diğer araç hazır iken. Sarı bölge derin !!!

IMG00002-20090910-1825a.jpg

Biraz before after fotosu göndereyim moderler kızmasın ;D

Motor ve şanzıman böyleydi

v888old.jpg
v888old2.jpg

Böyle oldu;

v888.jpg
100_5685.jpg

Şasi nin ilk hali yukarıda görünüyor.

Önce yıkadık
100_4397.jpg

Sonra Tünelde kumladık;
100_4410.jpg

Daha sonra Detaylı kumadık;
100_4435.jpg

Daha sonra Sıcak galvaniz yaptık;
100_4475.jpg

En son kat olarak Elektrostatik Toz boya yapılıp fırınlandı;
100_4503.jpg

yunus bager' Alıntı:
Abi şu RRC nin fotosunu bi göremedik :smiley:

onun pek fotosunu çekmemişiz sadece şasi ve yürüyenini kullanacağımız için heralde. Ama ilk gün arazide koşturdum biraz onu deli gibi gidiyordu, Suudi arabistan spectli full bir RRC işte. ;)

discovery-V8' Alıntı:
onun pek fotosunu çekmemişiz sadece şasi ve yürüyenini kullanacağımız için heralde. Ama ilk gün arazide koşturdum biraz onu deli gibi gidiyordu, Suudi arabistan spectli full bir RRC işte. ;)
Nası yani şu an onun şasesinemi defender taplanıyor

yunus bager' Alıntı:
Nası yani şu an onun şasesinemi defender taplanıyor

Yok yahu o ayrı proje ama kupasına ihtiyacımız yok , kalbi v8 olacak, çekiciyle dolaşacak yırtıcı cinsten birşey ;)

üzerinden motor, arka kovan, klima , arazi , şanzıman ve hidrolik direksiyon u aldık gerisi kuzu kuzu bekliyor, Diğer araçtan çıkan şanzıman, arazi ve arka kovan ona takılacak, hatta takıldı, çok hafif olacağı için hidrolik direksiyona ihtiyacı olamaycak, kupası olmayacağı için klimayada ihtiyacı olmayacak , gözünün önüne bowler i getir ;D ;D ;D ama daha büyük motorlusu, daha büyük lastiklisi, daha hafifi ve daha yükseği ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri