Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Love is ; LAND
Love is ; LAND
okitay' Alıntı:teşekkür ederim.... yok benim yaptıklarımda ofset vardı sadece.... bunlar hem geniş hemde R15
buradan aldım... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=70375.msg861458#msg86145807gokhanlc' Alıntı:jantlar nereden ????
Assasin' Alıntı:Love is ; LAND
teşekkür ederim.. bu şekilde denk gelecegini bende tahmin etmedim lastiklerle beraber uyum sagladı..ict3055' Alıntı:Şimdi gördüm jantlarınız çok güzel olmuş. İyi denk gelmiş
Hayırlı olsun...
okitay' Alıntı:teşekkür ederim.. bu şekilde denk gelecegini bende tahmin etmedim lastiklerle beraber uyum sagladı..
evet size katılıyorum enkısa zamanda yükseltecegimict3055' Alıntı:Siz bilirsiniz ama bir 5cm yükselse, çok daha belli olacak lastik cantlar...
Hayatlarını yaşıyorlar..serci07' Alıntı:birazönce 2 tane defender gördüm alanya da yabancı plakalı. 1i 130luk üzerinde karavan vardı. 2.si ise beni cezbetti. Arkası kasalı bir 110 luk. Motor kaputu felan yeni modellerdendi. Durup foto çekemedim. içimde kaldı.
şöförün hail ne oldu aceba ???araç çöp şiş olmuşserci07' Alıntı:nasıl becerniş hala cözemedim. ???
BOBO' Alıntı:Ah be Çağrı cım şu delikanlının ağzı olsada konuşşa
;D ;D ;D
Sudan çamurdan çıkaramıyor kafasını...
serci07' Alıntı:nasıl becerniş hala cözemedim. ???
Tempus' Alıntı:adam kendi kendine roll cage yapmış tebrikler