Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,006

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

htopar' Alıntı:
Gürkan yenisi bu mu? Gülegüle kullan.
Birde benim arabayı avatardan çıkar lütfen ;D
Selamlar Hakan ...

Hakan Bey Gürkan ın araba sizde mi hatırlı olsun.
Geçen pazar Ömerli de gördüm. Sizmizdiydiniz ?
Karşılıklı geçtik.

Selamlar Burak.

BU arada Gürkan Hayırlı olsun yeni aracın. TD5 mi ?

serci07' Alıntı:
taha bey iphondan yaptınız herhalde :D çok güzel olmuş.

:smiley: evet iphone eseri. Orjinalini de paylaşıyim.

005.jpg

025.jpg

son resim farcry 2 yi anımsattı. Afrikada gibi olmuş. İzninizle aldım. Masaüstü için çok güzel.

BOBO' Alıntı:
Karşılıklı geçtik.

Selamlar Burak.

Evet Burakcım Td5 oldu :D Önce Vx100 baktım bulamadım, Disco II V8 bakarken Td5 aldım döndüm :D

Bu arada Son foto gerçekten benim de çok hoşuma gitti :smiley: Bunun da iphone versiyonunu görebilir miyiz?

Anki' Alıntı:
Çağrı çok güzel foto gerçekten. Eşimle beni oraya götürür müsün? Ciddi ciddi istiyoruz bak !!! :D Bolu'da değil mi? Geleceğiz ona göre bak! Biz de foto çektirelim orada :D
Benimki hazırlanıyor, cicilerini giymeye başladı :D
[attachment=1]

Tamam abim sen bitir de aracını gel hele. O fotoğrafın çekildiği yer Bolu'ya 10 km :smiley:

BOBO' Alıntı:
Karşılıklı geçtik.

Selamlar Burak.

Burak Bey,

Teşekkür ederim, evet o bendim. Ağva gecelemeli bir gezinin dönüşünde sanırım Sırapınar cıvarında karşılaştık.
Gürkan'nın arabasını toparlamak ve bakımlarını yapmak ile uğraşıyorum. Biraz eksiği ve sorunları var.

Gürkan, bu arada öten V- kayışı nedeniyle Serkan Ustaya gitmeseyim başım baya beleya girecekmiş. Klima gergi makarası bir gece önce kasmış ve Triger kayışı koptu kopacak durumdaydı. Hepsi değişti. Tüm bakımları tamam. özlediysen sana yedek oto olarak geri satabilirim. ;D

eski hali

15072010116.png

yeni hali

16042011099.png

öndeki domuzluğu yıprandığı için çıkardım şimdilik ancak hellalarım da beraberinde boşa çıktı nasıl takayım karar veremedim fikri olan? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.