Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,006
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

htopar' Alıntı:
Burak Bey,

Teşekkür ederim, evet o bendim. Ağva gecelemeli bir gezinin dönüşünde sanırım Sırapınar cıvarında karşılaştık.
Gürkan'nın arabasını toparlamak ve bakımlarını yapmak ile uğraşıyorum. Biraz eksiği ve sorunları var.

Gürkan, bu arada öten V- kayışı nedeniyle Serkan Ustaya gitmeseyim başım baya beleya girecekmiş. Klima gergi makarası bir gece önce kasmış ve Triger kayışı koptu kopacak durumdaydı. Hepsi değişti. Tüm bakımları tamam. özlediysen sana yedek oto olarak geri satabilirim. ;D

Amanın Hakan abi bu benim şansım mı senin şanssızlığın mı bilemedim. Aldığım adam yeni değişti demişti. Benim hiç aklıma gelmezdi trigeri göstermek. :smiley: Abi walla bilmiyordum kusura bakma

Etiketler

Volk' Alıntı:
Çağrı abi çok güzel olmuş :smiley:
nerde çektiniz o fotoyu?

Volkan hiç görüşemiyoruz adamım :D

Hani Çamkoru villalarına çıkan ve Abanta bağlanan yoldan, gölköye geçiş var.
Orada çektik işte...

:smiley:
197275-gununfotograflari.jpg

Tam LR'yi anlatan bir hayvan...
Sticker değil gerçek... Süper foto ve gene serci den...
Tenk yu... :smiley:

suyabatmaz' Alıntı:
Vay! Seri 1 - 109 hem de karavan.

Çok güzel araç.

Kullanıcısı orta yaşlı bir bayan, fotoğrafçı, hem geziyor, hem çekiyor, hem de içinde yaşıyor ama araç sanırım 1960 model Series II 109

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Yiğit,

Ben farları içeride görünce Series I diye atladım :D Bir bakayım Google'dan.
Çok güzel araç bence.

Barış

Yok ben de fotoğrafların üstüne sitenin linkini paylaştım da, orada aracın sahibi bayan aracı tanıtırken yazmış, yoksa serieleri ben de karıştırıyorum :smiley:

Barış, şu üstten ikinci süpermiş. Benim bir arkadaş topluyor serie 2 sanırım o da. Daha görmedim ama çok iyi oluyormuş, bakalım çıksın ortaya da, fotoğraflarını koyacağım.

yigit uygur' Alıntı:
Barış, şu üstten ikinci süpermiş. Benim bir arkadaş topluyor serie 2 sanırım o da. Daha görmedim ama çok iyi oluyormuş, bakalım çıksın ortaya da, fotoğraflarını koyacağım.

Benim Ustamın, bir arkadaşı ile karşılaştım hafta sonu dükkanda, bu aracı kendileri gümrükten teslim almışlar, aracın ilk sahibi. 2.5 düz dizel motor ve LT77 şanzıman var. Muhteşem bir araç.
Benim ustamda da 109 üç kapı var o da muhteşem bir araç ama havalar bozuk diye çıkarmıyor aracını :D Onun da fotolarını çekeceğim, eklerim buraya.

Bence çok güzel araçlar.

IMG_0977.jpg

IMG_0980.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Benim Ustamın, bir arkadaşı ile karşılaştım hafta sonu dükkanda, bu aracı kendileri gümrükten teslim almışlar, aracın ilk sahibi. 2.5 düz dizel motor ve LT77 şanzıman var. Muhteşem bir araç.
Benim ustamda da 109 üç kapı var o da muhteşem bir araç ama havalar bozuk diye çıkarmıyor aracını :D Onun da fotolarını çekeceğim, eklerim buraya.

Bence çok güzel araçlar.

Eeeğ zaten benim çocukluğumda Defenderlar yoktu, biz bu araçları bu serieslerle sevdik. Şu safari tavan, şaşı gibi birbirine yakın farlar, köşeli hatları, kaputun üstünde stepnesi, tepesinde lambaları, yok bagajıydı, jerrycan'leriydi hep o uzaklara duyulan merakın ve o macera ruhunun tam merkezine gelip oturan bir araçtı benim için. Ki hala da öyle...
Para olsa bir de series edinsek :smiley:

yigit uygur' Alıntı:
Eeeğ zaten benim çocukluğumda Defenderlar yoktu, biz bu araçları bu serieslerle sevdik. Şu safari tavan, şaşı gibi birbirine yakın farlar, köşeli hatları, kaputun üstünde stepnesi, tepesinde lambaları, yok bagajıydı, jerrycan'leriydi hep o uzaklara duyulan merakın ve o macera ruhunun tam merkezine gelip oturan bir araçtı benim için. Ki hala da öyle...
Para olsa bir de series edinsek :smiley:

İnşallah,

Ben de çok istiyorum bi tane.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.