Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 799,546
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

nkurtkaya' Alıntı:
Buzağı ile Offender birbirine karıştırılmış.

1. Beyaz olan Offender, 3.9 V8 motora sahip.
2. Lacivert olan Buzağı (Arthur) ise 2.5 83 hp benzinli motora sahip. Eski lastikleri 38" idi, şimdikiler kaç olmuş ben de bilemedim. 40 ? 42 ??

doğrudur Nejatcım ;) şimdi 42 test aşamasında.

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

discovery-V8' Alıntı:
Fırat Selam :D , ne geceydi be :D, hasar yok değilmi?

Merhaba Abi, Acayip bir geceydi, ama o gecenin bir de gündüzü var :smiley:
Biz altını kürekle kazdıkça araba aşağı batıyordu
Birileri gelip sordu ne yapıyorsunuz diye "öldü gömüyoruz" dedik
Karın altı balçıkmış

Valla sen gelmesen Ferhat'la Haziran'a doğru çıkardık ordan, tekrar teşekkür ederiz.

Bir de ağaçların arasından geçerken nasıl devrilmedim onu da anlamadım.

Hasar olarak sadece acemi zorlamalar nedeniyle geri vites dişlisi gitti... Bir daha "dur bi de ben deniyim" diyen kimseye vermem arabayı.
Ferhat değil bahsettiğim tabi...
Araba şimdi Ferhat'ın orda, zaten yaptıracağım birkaç şey vardı vesile oldu.

stepne askısı, arka kapının altındaki bantlı çürük, kilitler yapılacak...
[attachment=1]

Bu arada sana özel mesaj atılmıyor galiba? akşamla ilgili bir müsait olduğunda mesajlaşabilirsek iyi olur

Fotoğraf0060.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR