Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,562
Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Adnan Çetinel' Alıntı:
Çağrı, bunun yaklaşma açısı süper, bu arabaya da bu yakışır bence, yalnız bir sakıncası var, vinç montajı için ön panjurun bir kısmını kesiyorsun, ama değer.

Abi panjuru kesmek önemli değil, açı da çok önemli bizim için. Çünkü uzun tamponlu araçlar hep çakılıyor.

Yabancı forumlarıda araştırıyorum, en güzel görünen ve işlevsel olanına karar vermek istiyoruz...

Etiketler

uğur İNAN' Alıntı:
çok güzel bir araba olmuş emeği geçen herkez sağolsun iyi günlerde keyifle binmeniz dileğiyle. size iki sorum olacak bu yaz yeni bir araba yapmayı düşünüyorum
- hüseyin usta sadece LR mi yapıyor
- şimdiye kadar ki maliyet nedir? tekrar hayırlı olsun diyorum.

Uğur Bey Merhaba;

Evet Hüseyin usta sadece Land Rover modifiye ediyor.
Şimdiye kadarki maliyetini aracın modifiye işlemlerinin hepsi bitince yazacam.
Şuan için sadece alt yapı modifikasyonu yaptık, bundan sonra aksesuar ve demir işlerimiz kalıyor.
Bu araç satılmak için yapılmadığı için bir çok detay var ama şunu söyleyebilirim aynı görüntüdeki aracı toplamak 25 i geçmez.
Bu ise 30 u geçti şimdiden...

Çünkü burada amaç görüntü değil, hard off road yapacak ve nispeten az kırılacak bir araç yapmak...
Bu yüzden tüm yürüyen elden geçti...

Bu makine kolay kolay kalmaz. Nede olsa toyota rodajli :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Bu makine kolay kolay kalmaz. Nede olsa toyota rodajli :smiley:

Lastiği çeviren LR motoru ama :smiley:

Gerçekten benim de içime sindi, arazideki performansı harika abi aracın...

Lastiği çeviren LR motoru ama

kaç binde ?

Çagricim actirma kutuyu istersen bak sessiz sedasiz takiliyorum :smiley:

Bende biraz bakindim tam sag tam sollarda lastige çamur sardiysa dikkat hoca birde onkilit her turlu dikkat. LC de bile aksi affetmiyor bu lastik.

RedlinE' Alıntı:
Lastiği çeviren LR motoru ama

kaç binde ?

Çagricim actirma kutuyu istersen bak sessiz sedasiz takiliyorum :smiley:

Bende biraz bakindim tam sag tam sollarda lastige çamur sardiysa dikkat hoca birde onkilit her turlu dikkat. LC de bile aksi affetmiyor bu lastik.

160 binde :D

Evet korkumuz aks, yalnız araç otm vites ve kullanan arkadaşımızı hep uyarıyoruz, yavaş geç batarsa zorlama diye...
Daha çok yeni, bakalım akslardan sorun yaşarsak öncelikle arkaları heavy duty yaparız...

En sonunda bize aldırtacaksınız, tası tarağı sattırıp..güle güle kullanın.

mohawk' Alıntı:
En sonunda bize aldırtacaksınız, tası tarağı sattırıp..güle güle kullanın.

Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin, umarım tası tarağı satmadan istediğiniz araçı alabilirsiniz.
Teşekkürler...

keyifadami' Alıntı:
merhaba sen nerdesin leyn ))) milli olan diskocu )))
Hüseyin Abi yarın görüşüyormuyuz
Şu çekilme işini sormak istiyorum sana :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Araç son olarak kendisini bu hale getiren ustasını, battığı yerden çekerek görevini tamamlıyor ;D ;D ;D

IMG_2601.png

varya çagrı AT lastiklerle geçtim tüm her yeri bana tuzak ha hahahahahahahah çekilmekte güzeldirrr .. aracımı çektirmem diyen off-road yapmasın ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR