alanya3365' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba
Ayın 19 da Ankarada türksatta 1998 Model Land Rover Defender İhalesine Gittim.
Araç 28.250.00 TL satıldı. Bana Göre moturu Bitikti. Çok Berbat duman atıyordu. Ama güzel paraya satıldı.
07gokhanlc' Alıntı:Aaraç satmanın en güzel yönü ihale açmak ;D.... Hani bazı araştırmalarda bayanlar alış veriş yaparken şuurlarını kaybeder veya benzeri şeyler söylerler ya buda işte öyle bir şey insanlar amma inad için veya suurlarını kaybederek ihalelerde akıl almaz fiyatlara araç alıyorlar.
selamlarımla.
ncmsrn' Alıntı:Bizde 93 modeline 18.000 TL deyince nedense herkes burun kıvırıyor.
Millet sahibinden 15.000 e almayıp 28.000 e ihaleden alıyor. Heleki askeriyeden çıkma haşat bitik arabaları 10.000 e ihaleden alamayınca oturup hayıflanıp dizlerini dövüyor.
Anlamadım gittim bu işi vesselam.
93 modelde HD var Rn 380 var 2 teker disk var. V8 150 hp var + olarak Orjinal vinç tamponu var vebasto var. Orjinal nato çeki kancası elk tesisatı geri aydınlatması 130 kasa olması Heavy Duty aks lar vsvsvsvs var.nkurtkaya' Alıntı:98 model 300Tdi motorlu, Rn380 şasnzıman ve 4 teker disk fren, hidrolik direksiyonludur.
sizin 93 model de bu özelliklerde mi acaba?
28 bine ucuz demiyorum ama bu araçlar arasında ciddi farklar var.
ncmsrn' Alıntı:93 modelde HD var Rn 380 var 2 teker disk var. V8 150 hp var + olarak Orjinal vinç tamponu var vebasto var. Orjinal nato çeki kancası elk tesisatı geri aydınlatması 130 kasa olması Heavy Duty aks lar vsvsvsvs var.
+ sadece 140,000 km si var.