Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,586
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

evet arladaslar resımlı olsa daha super olucak bende sızınle aynı fıkırdeyım

Etiketler

askerıiye ve resmı kuruluslar bunları kendı kademılerınde yaparlarsa cokdha harıka olur en azından cop catanların elıne dusmez cunkı cunkı 3alıyorlarsa bese 15nese satıyorlar o yuzden fazla rabet olmuyor bakıyorum hırdalıkları hep bır bır uzerınde duruyor araclar bu ve bır cok bızım gıbı bu aracları ısteyenlerın cogu bende ıcınde alamıyor pahalı olunca askereıye yada resmı kuruluslar bunları kendı kademlerınde olsa cok daha rabet olucak bu ıse buna bır cozum yolu bulunmalı bence

Arkadaşlar Merhaba
Ayın 19 da Ankarada türksatta 1998 Model Land Rover Defender İhalesine Gittim.
Araç 28.250.00 TL satıldı. Bana Göre moturu Bitikti. Çok Berbat duman atıyordu. Ama güzel paraya satıldı.

Merhabalar,
Bütün kurumlar Ankara'da olduğundan ihaleye çıkacak olan bir toplu iğneden bile Ankara esnafı haberdar olur onların almadıklarını diğer kişiler yani biz be bizler gibiler alır.
Adamlar istedikleri şeyi ihale listesine koyup veya çıkartabiliyorlar.
Ben yıllar önce Ankarada bir hurdacı esnafa gidip bir araba sordum (o dönemde bilgisayar sadece bazı devlet kurumlarının merkez teşkilatında vardı en azından bizim teşkilatın sadece genelmüdürlüğünde vardı çok değil 1986-1987 lerde) adam bana Trabzonda TCK nın satılık bir arabası var tam aradığın araba fakat onu bilmem kim alacak sen ondan alırsın dedi ve o dediği kişi o arabayı aldı.
Kısaca bu işten okadar çok beslenenler takım elbiseli, kıravatlı, rugan papuçlu veya mini etekli,kırmızı rujlu, sivri topuklu papuçlu masasında oturup hem devletten senin benim verdiğim vergiden maaş alıp hemde birkaç kişinin ayrıca maaşa bağladıkları sülükler varki işte bu nedenle bu iş değişmez.O kişiler ellerindeki pastayı paylaşmazlar paylaştırmazlar hepsinin birbiriyle göbek bağları var.
Dileğim işlerin sizin dediğiniz gibi veya en azından ona yakın bir şekilde gerçekleşmesi yönünde olurda bende bir DEFENDER alabilirim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Fekat bu ne bereketli modelmiş be abicim. Neredeyse yarım asırlık araba çakallar dahil kaç kişiye kazanç sağlıyor.

alanya3365' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba
Ayın 19 da Ankarada türksatta 1998 Model Land Rover Defender İhalesine Gittim.
Araç 28.250.00 TL satıldı. Bana Göre moturu Bitikti. Çok Berbat duman atıyordu. Ama güzel paraya satıldı.

Bizde 93 modeline 18.000 TL deyince nedense herkes burun kıvırıyor.
Millet sahibinden 15.000 e almayıp 28.000 e ihaleden alıyor. Heleki askeriyeden çıkma haşat bitik arabaları 10.000 e ihaleden alamayınca oturup hayıflanıp dizlerini dövüyor.
Anlamadım gittim bu işi vesselam.

Aaraç satmanın en güzel yönü ihale açmak :D ;D.... Hani bazı araştırmalarda bayanlar alış veriş yaparken şuurlarını kaybeder veya benzeri şeyler söylerler ya buda işte öyle bir şey insanlar amma inad için veya suurlarını kaybederek ihalelerde akıl almaz fiyatlara araç alıyorlar.
selamlarımla.

07gokhanlc' Alıntı:
Aaraç satmanın en güzel yönü ihale açmak :D ;D.... Hani bazı araştırmalarda bayanlar alış veriş yaparken şuurlarını kaybeder veya benzeri şeyler söylerler ya buda işte öyle bir şey insanlar amma inad için veya suurlarını kaybederek ihalelerde akıl almaz fiyatlara araç alıyorlar.
selamlarımla.

Bu uyğulamayı geçen sene biri ben olmak üzere iki kişi denedik.
1997 model TDİ 300 makinaları alış fiyatı + kar payı olarak şatışa çıkardık. En fazla 1,350 TL kar payı verildi. aynı araçlar şu anda 30,000 e kapanın elinde kalıyor.
Örneği yukarıdaki 28,250 tl ye satılan araçta olduğu gibi.
Yani sözün kısası Turizm başka göç başka.
Sayğılarımla.

ncmsrn' Alıntı:
Bizde 93 modeline 18.000 TL deyince nedense herkes burun kıvırıyor.
Millet sahibinden 15.000 e almayıp 28.000 e ihaleden alıyor. Heleki askeriyeden çıkma haşat bitik arabaları 10.000 e ihaleden alamayınca oturup hayıflanıp dizlerini dövüyor.
Anlamadım gittim bu işi vesselam.

98 model 300Tdi motorlu, Rn380 şasnzıman ve 4 teker disk fren, hidrolik direksiyonludur.
sizin 93 model de bu özelliklerde mi acaba?

28 bine ucuz demiyorum ama bu araçlar arasında ciddi farklar var.

20-30-50 tutturan tutturduguna maaşşallah. 28000 USD ye G500 alıyo millet.
Bizde ise ihale yap alimüntum çaydanlığı bile 10 bine okutursun. Nasıl düzen anlaşılır gibi değil.

http://autos.yahoo.com/used-cars/mercedes_benz-g_class-cars416031296;_ylt=AnoD_uR0DPswhgxLDv8HmAwVW454;_ylv=3?sortcol=price&sortdir=up&listingtype=used&model=g_class&make=mercedes_benz&distance=any

nkurtkaya' Alıntı:
98 model 300Tdi motorlu, Rn380 şasnzıman ve 4 teker disk fren, hidrolik direksiyonludur.
sizin 93 model de bu özelliklerde mi acaba?

28 bine ucuz demiyorum ama bu araçlar arasında ciddi farklar var.
93 modelde HD var Rn 380 var 2 teker disk var. V8 150 hp var + olarak Orjinal vinç tamponu var vebasto var. Orjinal nato çeki kancası elk tesisatı geri aydınlatması 130 kasa olması Heavy Duty aks lar vsvsvsvs var.
:smiley: + sadece 140,000 km si var.

ncmsrn' Alıntı:
93 modelde HD var Rn 380 var 2 teker disk var. V8 150 hp var + olarak Orjinal vinç tamponu var vebasto var. Orjinal nato çeki kancası elk tesisatı geri aydınlatması 130 kasa olması Heavy Duty aks lar vsvsvsvs var.
:smiley: + sadece 140,000 km si var.

Ama 130 modeli.

Selam arkadasklar türk telekomun yeni ihalesi var galiba bir göz atin derim kolay gelsin araclar fena degil gibi duruyor
http://212.175.9.149/SATIS/CarList.aspx

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri