Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,595
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ben de araştırıyorum ihaleden yada ankarada bekleyenlerden alma konusu kafamı kurcalıyor ama nedense aklım hep derli toplu defenderlara gidiyor. garaj bölümüde okuduklarım benim gibi bir sabırsızın araba toplamasını çok zorlaştırır. bu sevdadan bıkabilirim bile onu beklerken. o yüzden ben de yürür ve temiz halde bir defender aramaya devam ediyorum.

Etiketler

ali fatih' Alıntı:
genel olarak defender'in parçaları ucuzdur. Ancak Niva ile karşılaştırma konusunda sana yardımcı olamam.
Şöyle de bi durum var Defender'in parçaları çok çeşitli mesela 20 farklı çeşit "A" bar bulabilirsin.
Defender de herşey senin zevkine kalmış. Niva da böylemi bilmiyorum.

Parçada Problem yok ama ustanın insafına kaldık nivadada aynı durum parça uygun fıyatlı ama ustası zor bulunuyor herhalde defenderı tek kabın alıp kapatıcam arkasını komple hem iş için kullanırım

jc5 ve bu tip araclar defenderler yürüyen aksamını yapmak cok kolay eli anahtar tutan bir kişi bile akisini freze kapaklarını frenlerini deprajını rahatlıkla yapabilir ama motor şanzumun içi tamiratlarına birşey diyemem defenderde depraj sorunu yaşıyordum servisi bile git gel git gel yapamadılar en sonunda alt merkezi söktüm ve kendim yaptım tornacıya 5 tl tamir takım lastigide 3 tl toplamı 8 tl tuttu 2 aydır hiç bir sorun yok servisine boş yere 150 milyon para verdim arızası 8 milyon olan birşey ondada sorunu bulamıyışlarına cok sinirlendim ta5che mersin bölgesi saim yel saygılarımla

Merhabalar sevgili arkadaşlar:

Agustos ayında MKE nin yapacağı ihaleler içinde Defender satışı olacak. 24.08.2011 tarihindeki ihale.
http://www.mkehurdasan.com.tr/24082011_ARAC_İHALESİ.htm
Gezen gören bilen arkadaşlar var ise araç durumları hakkında bilgi vermeleri yararlı olacaktır. Saygılar...

Bu aracın akıbetini bilen varmı ::smiley: [attachment=2]

PICT1175sssssssssss.jpg

gercektende arac cok diri dik duruyor mke de bir çok defendere baktımda 500 civarından 5 tanesini anca begendim bu arac olsa kaçırmaz alırdım

yeni araç satış ihalesi linki 24.ağustos.2011
http://www.mkehurdasan.com.tr/24082011_ARAC_İHALESİ.htm

24.08.11 deki ihalede 1 kapalı kasa defender ve bir ambulans kasa defender var

aliağa,seymen ve kırıkkalede bir sürü satış bekliyen defender vardı bir ay önce şu an durum nedir bilmiyorum

Araçlar hakkında izleniminiz nasıldı acaba, çünkü bir aylık süre içinde fazla araç satışı olmadı. Yani gördüğünüz araçlar ileride satışa çıkacaktır sanırım.

Bir ay kadar önce Aliağa'daki araçları gördüm, yaklaşık otuz tane SW ve 3 tane pikap vardı. Pikaplar çok kötüydü, kapalı kasaların içinda 5-6 tanesinin durumu gayet iyi idi. En önemlisi araçlar yağmalanmamış; Şanzıman ve diferansiyellere yakın zamanda anahtar değmediği belliydi, bazılarının içinde orjinal takım çantası, stepne kılıfı, aracın dosyası bile vardı. Kaporta aksamlarında nakliye sırasında oluşan ufak tefek kusurlar vardı. Resim de çekmiştim, bulursam eklerim, selamlar.

Çok teşekkür ederim Musatafa Bey.
Yine bir şey soracağım ama dikkat ettiniz mi bilmem. 2011 yılından itibaren satılacak dizel araçların 3 L dizel motorlu araçlar olacağı söyleniyor ama gördüğüm kadarı ile 2.5 L ler satılıyor. Orada gördüğünüz araçların motor hacimleri nasıldı acaba.

Quasar' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Musatafa Bey.
Yine bir şey soracağım ama dikkat ettiniz mi bilmem. 2011 yılından itibaren satılacak dizel araçların 3 L dizel motorlu araçlar olacağı söyleniyor ama gördüğüm kadarı ile 2.5 L ler satılıyor. Orada gördüğünüz araçların motor hacimleri nasıldı acaba.

Benzinli bir adet ambulans kasa vardı, geri kalanlar 2.5 düz dizel.
3L'den kastınız TDI motorlu olanlar sanırım, bildiğim kadarıyla TDI'lar 1996 yılından itibaren kullanılmaya başlandı. Önümüzdeki yıl satışları başlayabilir, selamlar.

ben seymen ve kırıkkaleye bakmışdım satış için gelen defenderler vardı ve onlar satışa çıkmadı bildiğim kadarıyla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR