Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,575

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

abraham' Alıntı:
İhale gününü takip eden 2 (iki) işgünü içinde mesai bitimine kadar yazılı olarak arttırma yapılır. BU NEDEMEK OLUYOR ::smiley: Bu konuyu dah detaylı anlatacak bi arkadaş varmı acaba ;) biraz bilgi sahibi olalım ki bizimde bi defenderimiz olsun yardımlarınızı beklıyorum

ihaleye girdiniz, orada sonuçlar açıklandı ya
ihaleye katılanlar, o anda kazanan durumunda olan hariç, yükseltebilirler tekliflerini, veya sanırım dışardan kişilerde teklif verip yükseltebiliyordu. 2. kısım için emin değilim de, ilk kısımdan eminim :smiley:

göktu' Alıntı:
ihaleye girdiniz, orada sonuçlar açıklandı ya
ihaleye katılanlar, o anda kazanan durumunda olan hariç, yükseltebilirler tekliflerini, veya sanırım dışardan kişilerde teklif verip yükseltebiliyordu. 2. kısım için emin değilim de, ilk kısımdan eminim :smiley:
TEŞEKKURLER

Yani anlatılanlardan ben şunu anlıyorum birinci aşamada alınan teklifler açılıyor verilen en yüksek teklif tutarı üzerinden ikinci aşama açık artırma,mı yapılıyor bu şekildemi anlamalıyız

dopamin' Alıntı:
Yani anlatılanlardan ben şunu anlıyorum birinci aşamada alınan teklifler açılıyor verilen en yüksek teklif tutarı üzerinden ikinci aşama açık artırma,mı yapılıyor bu şekildemi anlamalıyız
ben kendi alış şeklimi anlatym kısaca;

teklif verdik,
en yüksek teklif benimkiydi, oley dedim aldım gidiym, dediler ki işte şu güne kadar diğer kişilere tekliflerini yükseltmeleri için süre veriyoruz. eğer ki en yüksek teklifi geçen olursa, o kişiyle kafa kafaya açık arttırma yapacaz:smiley:

kimse çıkmadı yüksek teklif veren, aldım döndüm:smiley:

göktu' Alıntı:

teklif verdik,
en yüksek teklif benimkiydi, oley dedim aldım gidiym, dediler ki işte şu güne kadar diğer kişilere tekliflerini yükseltmeleri için süre veriyoruz. eğer ki en yüksek teklifi geçen olursa, o kişiyle kafa kafaya açık arttırma yapacaz:smiley:

[/quote

Şimdi anladım bekleme süresi kaç gün hatırlayabiliyormusun

dopamin' Alıntı:
göktu' Alıntı:

teklif verdik,

[/quote

Şimdi anladım bekleme süresi kaç gün hatırlayabiliyormusun

valla tam emin değilim ama 1 hafta yoktu. haftaiçi gitmiştik çünkü, ptsiye kadar vermişlerdi süre

Peki verilen tekliften önce yatırılan teminat toplam teklif edilen bedelin içinde mi kalıyor yoksa teklifmiz kadr artı para mı ödyoruz yani örneklendirelim

1.000 TL teminat yatırdık
4.500 TL teklif verdik diyelim araç bizde kaldı
toplam 4.500 tl mi (teminat içinde )? ödüyoruz yoksa 5.500 (teklif bedeli+teminat) mi?

abdullahtonbul' Alıntı:
Peki verilen tekliften önce yatırılan teminat toplam teklif edilen bedelin içinde mi kalıyor yoksa teklifmiz kadr artı para mı ödyoruz yani örneklendirelim

1.000 TL teminat yatırdık
4.500 TL teklif verdik diyelim araç bizde kaldı
toplam 4.500 tl mi (teminat içinde )? ödüyoruz yoksa 5.500 (teklif bedeli+teminat) mi?

teminat ayrı,

siz ne teklif ettiyseniz, onu ödüyorsunuz. tüm işlemler bitip, aracı ordan çıkarttıktan sonra, onlar teminatı vermiş olduğunuz hesap numarasına yatırıyorlar geri

abdullahtonbul' Alıntı:
Evet jandarmanın olanlar mavi daha diri duruyorlar, daha bakımlı bir kaç tanesinin km'si hatırımda 70 bin civarı idi... Ayrıca şu anda 35 araç var 3 tanesi tenteli....Oradaki görevli daha da gelebileceğini söyledi....
ciddimisin =)

Defender kullananlara bir sorum olacak (2,5 düz dizel). Uzun yolda direksiyon yoruyor mu? debriyaj mesela çok sert mi? istenirse daha yumuşak hale getirilebilir mi?
Teşekkürler

mohawk' Alıntı:
Defender kullananlara bir sorum olacak (2,5 düz dizel). Uzun yolda direksiyon yoruyor mu? debriyaj mesela çok sert mi? istenirse daha yumuşak hale getirilebilir mi?
Teşekkürler

Debriyaj çok sert değil, direksiyonda genelde boşluk olur bir parça ama sadece bunlar değil, Defender'in kendisi bir bütün olarak evet uzun yolda yorar sürücüsünü.

Konu dışı belki ama ihale takip eden arkadaşlara bir sorum olacak daha dogrusu bir yardım talebi,
Ankara öncelikli kırıkkale ikinci sırada mke satışlarında küçük veya orta büyüklükte (40-50 hp civarı) tarım traktörüne denk geldinizmi veya gelirseniz paylaşırmısınız.

mohawk' Alıntı:
Teşekkürler

hidrolik direksiyon ile kullanıyorum. şehir içi debriyaj dur kalk tabi normal araçlardan daha yorucu olabiliyor. 3 4 saat kullanmak durumunda kaldığım gün örneğin yorucuydu.

uzun yolda özellikle 100 km ve üstü hızlarda biraz daha dikkat etmem gerekiyor, zira araç yüksek ve lastiklerim de özellikle geniş lastik değil. aracın altındaki hava yol tutuşunu azaltıyor. örneğin izmit istanbul arası gibi şeridi görece dar yollarda kamyon sollarken yanınızdan hızla bir otobüs geçerse yol tutuşunua özellikle dikkat etmelisiniz.

uzun yolun yukarıdaki ender özellikleri yanısıra asıl ve tek yorucu kısmı aracın gürültü ve tıkırtısı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR