Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,454

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

YavuzÇ.' Alıntı:
kurban olayım şu tapatalktan yazmayın ya....
Yavuz bey tapatalk tapataklak oldu :D

wp_ss_20140921_0001.png

valla iyi olmuş. normal netten yazılır artık. bende cepten girdiğimde kullanmıyorum o tapatalkı.becermedim bir türlü..............

Sen kurban olma ben sana kıyamam ben de bu konuya yazmam. Nedense bazı konularda oluyor bu tekrarlama ama bu da siteden kaynaklanıyor sanırım. Başka forumlarda olmuyor en azından benim girdiğim. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz bu konu da Sedat beyin ellerinden öper.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen kurban olma ben sana kıyamam ben de bu konuya yazmam. Nedense bazı konularda oluyor bu tekrarlama ama bu da siteden kaynaklanıyor sanırım. Başka forumlarda olmuyor en azından benim girdiğim. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz bu konu da Sedat beyin ellerinden öper.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kusura bakmayın yavuz bey evede internet olmadığından mecbur cepten takip ediyorum. sizlere birde bişi sorcam bu vergidir kimisi 2000 tl diyor kimisi de 500 TL tutuyor diyor anlayamadım gitti bunu nerden öğrencez şimdi bu konuya hikim kimdir acaba saygılar hayırlı günler

eray78' Alıntı:
kusura bakmayın yavuz bey evede internet olmadığından mecbur cepten takip ediyorum. sizlere birde bişi sorcam bu vergidir kimisi 2000 tl diyor kimisi de 500 TL tutuyor diyor anlayamadım gitti bunu nerden öğrencez şimdi bu konuya hikim kimdir acaba saygılar hayırlı günler
Estağfurullah aynı mesajı 4-5 kere okuyunca isyan ettim artık:smiley:))))
Masraf konusuna gelince, bildiğim kadarıyla 2 sene kadar önce 1300-1400 lira gibi bir rakamdı,çekici vs. dahil. Bugünün şartları ile ne olur bilmiyorum. Bende bir arkadaşımdan ihale ile alınmış bir 110 aldım oynuyorum yavaş yavaş, plaka alırken kopar dananın kuyruğu.:smiley:)))

yavuz bey 2012 de bende almıştım ozaman sigortra muayane sigorta filan 500 lira masrafı oldu şimdi 2 bin 2,5 TL filan diyorlar insan ister istemez cekiniyor birde teneteli filan bole bişi varmı yoksa bütün masraflar dahil bole bir fiyat mı cıkar fikilerinizle aydınlatırsanız sevinirim çelişkide kaldım eğer eski usul gibi ise bu hafta gidip bakacağım ihaleye gireceğim şimdiden saygılar.

Çekici, muameleci harç vs dahil bildiğim rakam bu. Ama 2 sene öncesi.Araç önce tse sonra tüv'e gidecek çekici ile.

yavuz abi bu tse ne oluyor? anlamadım eskiden biz getirdik aracı gitti muayene sigorta trafik yaptırdık arabamıza kavuştuk ama şimi sanırım biraz daha zorlaştırdılar eger biliryorsanız alınca ne yapmam gerek sırasıyla tarif erderseniz sevinicem :smiley: saygılar

Merhaba, MKE'nin sitesindeki listede araçların çoğu ¨TENTELİ LANDROVER 110¨ olarak yazılmış ama arada ¨LAND ROVER (TENTELİ)¨ yazanlar da var, bunların farkı var mı yoksa sadece eksik mi yazılmışlar ? Bu arada yakında herhangi bir ihalede 130'lar çıkacak mı, bilgisi olan var mı ?

eray78' Alıntı:
yavuz abi bu tse ne oluyor? anlamadım eskiden biz getirdik aracı gitti muayene sigorta trafik yaptırdık arabamıza kavuştuk ama şimi sanırım biraz daha zorlaştırdılar eger biliryorsanız alınca ne yapmam gerek sırasıyla tarif erderseniz sevinicem :smiley: saygılar
Tse ; Türk Standartları Enstütüsü. Mke den alınan araçlar ilk kez normal plaka ile trafiğe çıkacağı için ön kontrol yapıyor tse.

Vallaa ben haftaya gidecem nasip olursa almaya vede ihaleye nakliye işinide bi tanıdık oraya hurda getiriyor dönüştede onun sırtına yükleyip getiririm dedi bir tek trafik muayene ıvır zıvır işleri olacak :smiley:))

eray78' Alıntı:
Vallaa ben haftaya gidecem nasip olursa almaya vede ihaleye nakliye işinide bi tanıdık oraya hurda getiriyor dönüştede onun sırtına yükleyip getiririm dedi bir tek trafik muayene ıvır zıvır işleri olacak :smiley:))

Ben geçen hafta gidip baktım araçların hepsi tenteli, içlerinde çok beter durumda olanlarda var iyi gibi görünenlerde var, acemiliğimizden foto çekmek aklımıza gelmedi tabi ama içime dert oldu. Sırf detaylı inceleyip bitabeyi gözüme kestirmek için ve resimlerini çekmek için tekrar gitmeyi planlıyorum.
Gidebilirsem ve alabilirsem ilk Defenderim hatta ilk arazi aracım olacak. Bakmak nasip olursa nelere dikkat etmeliyim bakarken bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhabalar arkadaşlar dün ki ihaleye giren varmı acaba oradan araç alan varsa burada bizlerle paylaşırsa sevinirim şimdiden herkese hayırlı kurban bayramları dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR