Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,415
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Göktuğ tamamı tenteli ve düz dizel sanırım. ve bu yaziyetteler.

0ce725072e45e3f6cdd3d751e54ffa79.jpg

8875ea90fd7fd01e2701976b48a08f12.jpg

a3deba870d332319478dff9bcf2f331d.jpg

bf6c3433e0a67369fc5d248497e67378.jpg

be8185eb0c69848c34dcce714758ed99.jpg

Etiketler

İki arkadaşım ihaleye girdiler. Dün morelleri bozuktu. Bu araçlar 2 ay kadar önce araziye geldiğinde gidip bakmışlardı. Çok heveslenmişlerdi,araçlar gıcır gıcır ve kontaklar üzerinde çok temiz durumdalar diyorlardı.
Ancak evelki gün gittiklerinde son durum değerlendirmesi için, camlar kırık, malzemeler çalınmış, araçlar ezilmiş talan edilmiş olduğunu söylüyorlardı.Bu talan ve hırsızlığın boyutu çok büyük daha önceki ihalelerdede pekçok kez konuşuldu bu konu, bu kurumda üst düzeyde değerlendirilmeli bence, buna sebebiyet veren bekçi,memur vs. gereken cezaları almalı. Kurumda bu tür bir şikayeti üst düzey kişilere iletecek tanıdıkları olan varmı?
Hatta araç seçmeye gelen bir vatandaş aracın sol çamurluğunda, usta sağ çamurluğunda kaputu açmışlar aracın motorunu kontrol ediyorlarken görmüşler, öfkeden yerlerinde duramıyorlardı.
Bu talan, devlet malını çalmak, değersizleştirmek,ahlaksızlığın dik alası......

Yavuz abi, Seymen hurdalığında araçtan (araba/kamyon/römork vs.) parça sökemiyorsun. Ihalesi yoksa komple kantara sokup tartıyorlar. İşine gelirse alıyorsun işine gelmezse almıyorsun. Geçen ay hurdalıkta yüzlerce dodge balatası,diski şaftı gördük. Müdürüne yalvardık 1er takım alalım parası neyse verelim diye vermedi. İhaleye çıkacak peşin satışı yok dedi. Bence böyle olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yavuz abi, Seymen hurdalığında araçtan (araba/kamyon/römork vs.) parça sökemiyorsun. Ihalesi yoksa komple kantara sokup tartıyorlar. İşine gelirse alıyorsun işine gelmezse almıyorsun. Geçen ay hurdalıkta yüzlerce dodge balatası,diski şaftı gördük. Müdürüne yalvardık 1er takım alalım parası neyse verelim diye vermedi. İhaleye çıkacak peşin satışı yok dedi. Bence böyle olmalı.

YavuzÇ.' Alıntı:
İki arkadaşım ihaleye girdiler. Dün morelleri bozuktu. Bu araçlar 2 ay kadar önce araziye geldiğinde gidip bakmışlardı. Çok heveslenmişlerdi,araçlar gıcır gıcır ve kontaklar üzerinde çok temiz durumdalar diyorlardı.
Ancak evelki gün gittiklerinde son durum değerlendirmesi için, camlar kırık, malzemeler çalınmış, araçlar ezilmiş talan edilmiş olduğunu söylüyorlardı.Bu talan ve hırsızlığın boyutu çok büyük daha önceki ihalelerdede pekçok kez konuşuldu bu konu, bu kurumda üst düzeyde değerlendirilmeli bence, buna sebebiyet veren bekçi,memur vs. gereken cezaları almalı. Kurumda bu tür bir şikayeti üst düzey kişilere iletecek tanıdıkları olan varmı?
Hatta araç seçmeye gelen bir vatandaş aracın sol çamurluğunda, usta sağ çamurluğunda kaputu açmışlar aracın motorunu kontrol ediyorlarken görmüşler, öfkeden yerlerinde duramıyorlardı.
Bu talan, devlet malını çalmak, değersizleştirmek,ahlaksızlığın dik alası......

Yavuz bey
Yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum. Ama maalesef hırsız çok memlekette.

İhaleye katılan forum üyesi arkadaşımız varsa son durum hakkında bizleri bilgilendirebilirler mi?

Valla ben 15 gün önce araçlara gidip bi bakmıştım sonra ihale günü nasıl olsa Ankara ya kadar gidiyorum Kırıkkaleye de bi geçip son bi bakayım dedim, iyiki de gitmişim aynen araçlar durduğu yerde sağları solları hasar almış, camları kırılmış, motor aksamların dan parçalar eksilmiş ve neredeyse hepsinin aynaları sağlamdı fakat bu gidişimde bir çoğu kırılmıştı.
Özetle insan olanın yapmayacağı şeyler yapılmıştı.

Ben ustamla gitmiştim ve araçların genel durumu için en iyi görünenin bile en az 3-4 bin masrafı var dedi.

İhalede fiyatlar ortalama 5-6 bin seviyelerinde uçtu bana sorarsanız 4-4,5 arası maksimum ederleri vardı.

Ben 117 nolu araca 4150 TL fiyat verdim, ancak bir vatandaş 5810 TL. verdi ve aldı. O aracın tescili toplanması vs. 10-12 bin maliyeti olacak git hazır piyasadan muayeneli al daha iyi sonuçta çalıştırmadan alıyorsun kapalı kutu.
Birde bu araçların 3ncü ihaleye çıkışı ve ilk ihalede süper araçlar 4 bin seviyelerinde gimiş bu kalan artıklara millet 5 - 6 verince şok oldum, alt üst oldum, taa Kocaeli den o kadar yol gitmeme değmedi. İsyan dayım.
Neyse anlattıkça moralim bozuluyor.

Hakan bey geçmiş olsun. Bence biraz düşük kalmış teklifiniz. Ben ihaleye girmedim ama 6000 ilk teklifim olurdu işi hiç uzatmadım.
Ihale işi stresli iştir. Stresten uzak durmak ve kazanmak istersen birazcık fazla vereceksin ve kazanmanın mutluluğuna ereceksin.
Dediğiniz gibi Araçların yürütme maliyeti 12000 i bulur. Ben 12000 e yürüyen dizel ar ilanı hiç görmedim. Diğer taraftan en azından arabaya harcadığınız 5-6000 tl masraftan sonra içiniz rahat eder. Neler yapıldı neler yapılmadı bilirsiniz. Sizin Dediğiniz gibi 12000 e araç alıpta acaba şu değiştiği acaba bu değiştimi diye düşünmekten se kendinizin Alıp toplamanız benim mantığıma daha uygun.
Birdahaki ihalede gönlünüze göre bir ar alırsınız inşallah.

Hakan bey geçmiş olsun. Bence biraz düşük kalmış teklifiniz. Ben ihaleye girmedim ama 6000 ilk teklifim olurdu işi hiç uzatmadım.
Ihale işi stresli iştir. Stresten uzak durmak ve kazanmak istersen birazcık fazla vereceksin ve kazanmanın mutluluğuna ereceksin.
Dediğiniz gibi Araçların yürütme maliyeti 12000 i bulur. Ben 12000 e yürüyen dizel ar ilanı hiç görmedim. Diğer taraftan en azından arabaya harcadığınız 5-6000 tl masraftan sonra içiniz rahat eder. Neler yapıldı neler yapılmadı bilirsiniz. Sizin Dediğiniz gibi 12000 e araç alıpta acaba şu değiştiği acaba bu değiştimi diye düşünmekten se kendinizin Alıp toplamanız benim mantığıma daha uygun.
Birdahaki ihalede gönlünüze göre bir ar alırsınız inşallah.

Evet haklısınız benim teklif düşük kaldı, ama bu gurubun üçüncü görücüye çıkışıydı ve çok daha iyi durumdaki araçlar ilk ihalede benim verdiğim fiyatlara gitmiş, bu son ihalede arta kalanlar olduğu için en iyi ihtimal benim verdiğim rakamlar olur sandım, yanıldım :(

Ama vaz geçmedim takibe devam er yada geç bir LR alıcam :smiley:

Ay sonu yine var ihale diye biliyorum. Sıkmayın canınızı Tecrübe kazanmış oldunuz. Bu sefer hesabınızı yaparak maksimum rakamınıza göre fiyat verin ki ikinci bile bir daha fiyat vermeye cesaret edemesin. Şimdiden şansınız bol olsun...

hakansolak41' Alıntı:
Evet haklısınız benim teklif düşük kaldı, ama bu gurubun üçüncü görücüye çıkışıydı ve çok daha iyi durumdaki araçlar ilk ihalede benim verdiğim fiyatlara gitmiş, bu son ihalede arta kalanlar olduğu için en iyi ihtimal benim verdiğim rakamlar olur sandım, yanıldım :(

Ama vaz geçmedim takibe devam er yada geç bir LR alıcam :smiley:
Anakaradaki araçları bilmem ama seymendeki araçlar sadece yedek parça olur 2009 da kirikkaleden 7100 TL ye aldığımız yürüyen aracada 20000 TL harcadık 2012 de 3600 TL ye aldığımız çekerek eve götürdüğümüz aracada aynı masrafı yaptık bana sorarsanız arazide kullanacağınız aracı iyi bilmeniz gerekli alırken kazanmak daha mantıklı defeneder toplayacaksanız size fikir olarak yardım edebilirim 0 532 6522406 serdar

Ay sonu yine var ihale diye biliyorum. Sıkmayın canınızı Tecrübe kazanmış oldunuz. Bu sefer hesabınızı yaparak maksimum rakamınıza göre fiyat verin ki ikinci bile bir daha fiyat vermeye cesaret edemesin. Şimdiden şansınız bol olsun...

Merhaba Serdar bey Kocaeli nin neresindesiniz? Bir ara tanışalım bir LR alabilirsem tabi ki tecrübelerinize ihtiyacım olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.